Az oldal sütiket használ

A weboldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát, amelyek jobb szolgáltatásokat nyújtanak számunkra. Bővebben

 

Jósvafő - 2podlažný dom s garážou v nádhernom prostredí - Maďarsko

Belső azonosító: 6401
Utca: Jósvafő
Település: Jósvafő
Kerület: Edelényi
Megye: Borsod-Abaúj-Zemplén
Kategória: Ház
Típus: Eladás
Ház típusa: Családi ház
Egyéb:
58 700 €

Ingatlan leírása

GEMINIBROKER Vám ponúka pekný 2-podlažný rodinný dom s garážou v lukratívnej obci Jósvafő - jednej z najkrajších obcí v tejto oblasti nachádzajúci sa v blízkosti Národného parku Aggtelek. Obec je od Košíc vzdialená len 50minút jazdy po rovnej a dobrej ceste cez hraničný prechod Turňa nad Bodvou/Hosťovce. Od Domice je vzdialená len 8km. Obec je úplne bezproblémová bez neprispôsobivých občanov a navyše je obklopená nádhernou prírodou a lesmi - je tam skvelý čistý vzduch a úžasný pokoj. Hneď pred domom je dokonca detské ihrisko, čo určite ocenia rodiny s deťmi a za ním je malý potôčik. Dom je ihneď obyvateľný.

DISPOZÍCIA - POPIS
V dome: 3izieb + 2x kuchyňa + 2x špajza + 2x kúpeľňa + WC + práčovňa + garáž. 
Na pozemku: garáž + 1miestnosť + 2x drevárnička + hospodárske stavby
Schody vedú na menšiu terasku, kde sa nachádza aj vchod do domu. Po vstupe sa ocitneme na chodbe odkiaľ sa dostaneme do 2 izieb, veľkej obývačky spojenej s kuchyňou a jedálňou + špajza. Na konci chodby je kúpeľňa a samostatné WC. Dolné podlažie má 2 vchody. Nachádza sa tam chodba, kuchyňa so sporákom na drevo, izba, väčšia špajza, kúpeľňa s WC, jedna samostatná menšia miestnosť, práčovňa a garáž - toto podlažie je možné prerobiť na úplne obytnú časť.
Pri dome je samostatne stojaca garáž s montážnou jamou a za ňou pokračuje jedna samostatná miestnosť s elektrinou a komínom. Na konci je ešte hospodárska časť, ktorá slúžila na chov zvierat. Pri garáži je prístrešok so škridlovou strechou a betónovou podlahou. Za domom je ešte drevárnička, šopa či dokonca aj údiareň. 

KÚRENIE
V celom dome (na hornom aj na dolnom podlaží) je vykurovanie zabezpečené plynovými gamatkami a 2 kachľovými pieckami na drevo. Kachľová pec na hornom podlaží je skvele vyriešená, je uprostred 2 izieb. V prípade potreby je možné doplniť krb - všetky komíny sú funkčné. Vodu zohrieva plynový bojler.

KONŠTRUKCIA
Rodinný dom bol postavený v roku 1975 z tehál na základoch z kameňa a betónu. Je v dobrom zachovalom stave, je suchý a nie je vôbec popraskaný. Strecha je škridľová a bola vymenená, teda je vo veľmi dobrom stave. Dom má aj 3 funkčné komíny.

POZEMOK
Pozemok je oplotený a má veľkosť 886m2, je slnečný, rovný a vhodný na pestovanie či chov zvierat. Uprostred je rozdelený plotom ktorý je možné odstrániť. Pozemok poskytuje dostatok súkromia, na jeho konci sú kopce - lesy (žiadny susedia) a tak je toto prostredie vhodné na vytúžený oddych a relax. Ovocné stromy: jabloň, hruška, višňa.

INŽINIERSKE SIETE
Dom disponuje všetkými IS: je napojený na plyn, elektrinu, obecnú vodu aj obecnú kanalizáciu. Všetky siete sú prístupné na hornom aj dolnom podlaží !

LOKALITA A PROSTREDIE
Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej časti vychytenej obce - navyše mimo hlavnej cesty. Ulica je celkom pokojná a tichá, počuť len žblnkotanie potôčika, čo vytvára prostredie dokonale vhodné pre vytúžený odpočinok a relax. V obci sú potraviny, pošta, kostol, škola, škôlka, autobusová zastávka, 2 vynikajúce reštaurácie, kaviareň, zmrzlináreň, jazdiareň s koníkmi či dokonca morské oko Jósvafő. V neďalekej obci Bódvaszilas je aj zdravotné stredisko, lekáreň, bankomat, kvetinárstvo, čerpacia stanica, vlaková stanica..
V blízkosti obce Jósvafő sú rôzne jaskyne, keďže sa nachádza v prostredí jaskynného komplexu - Národného parku Aggtelek. Skvelá lokalita nehnuteľnosti teda poskytuje širokú škálu možností aj pre tých náročnejších - rôzne turistické, cyklistické ale aj rekreačné príležitosti, ako sú napríklad hubárčenie, hrad Szádvár v obci Szögliget, múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v susednej obci Szinpetri, obľúbené jazero Rakaca a zatopený lom s jantárovo modrou vodou v slávnom banskom meste Rudabánya, vyhliadková veža v Szendrő, rôzne ďalšie hrady, múzeá a mnoho ďalších..

CENA: 58 700€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 905 177 704     ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk

Tulajdonságok

Állapot:
aktív
Tulajdonjog:
személyes
Állapot:
részben átalakított
Teljes terület:
300 m2
Hasznos terület:
250 m2
Telekterület:
886 m2
Beépített terület:
100 m2
Padlófelület:
150 m2
Emeletek száma:
2
Szobák száma:
5
Fürdőszoba:
igen
Fürdőszobák száma:
2
Kábel TV:
igen
El. feszültség:
230V
Parkolás:
igen
Víz:
közvízellátás
Kandalló:
igen
Garázs:
igen - 2 autó
Mérnöki hálózatok:
igen
Közcsatorna:
Közcsatorna
Gáz:
igen
Internet:
igen - kábelelosztás
Anyag:
tégla
Terasz:
igen
Fűtés:
saját - gáz
Pince:
igen

Mutasd a térképen

Bróker

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Szívesen adunk tanácsot Önnek