Az oldal sütiket használ

A weboldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát, amelyek jobb szolgáltatásokat nyújtanak számunkra. Bővebben

 

Szögliget - len 50 km od Košíc - pekný 2-podlažný rodinný dom

Belső azonosító: 6059u
Utca: Szögliget
Település: Szögliget
Kerület: Edelényi
Megye: Borsod-Abaúj-Zemplén
Kategória: Ház
Típus: Eladás
Ház típusa: Családi ház
52 800 €

Ingatlan leírása

GEMINIBROKER Vám ponúka kvalitný veľký 2-podlažný rodinný dom s šikovne riešenou dispozíciou v pokojnej a nádhernej obci Szögliget v srdci prírody len 50 minút od Košíc, po rovnej a dobrej ceste. 

KONŠTRUKCIA
Rodinný dom bol postavený z kvádrov a základy sú z kameňa a betónu. Zastavaná plocha je 10,5mx8,7m. Strecha je eternitová, vo veľmi dobrom stave.

DISPOZÍCIA
Na hornom podlaží sa nachádzajú 3 izby - jedna je s balkónom, veľká kúpeľňa a samostatné WC. Na dolnom podlaží sa nachádza kuchyňa, obývačka s jedálňou, izba s východom na terasu a záhradu a z domu je prístup aj do garáže. 

POPIS
Dom bol postavený v roku 1988 a je vo veľmi dobrom stave, nemá žiadne praskliny a je úplne suchý. Okná sú drevené dvojsklá  Podlahy: betón a dlažba. Vykurovanie je v dome zabezpečené pieckami na drevo, dom má tri komíny. Na ohrev vody slúži elektrický bojler. 

INŽINIERSKE SIETE
Všetky inžinierske siete sú zavedené: elektrina - všade sú medené káble, plynová prípojka je na pozemku, voda je zo studne, no na pozemku sú vodovodné hodiny a je napojený aj na verejnú kanalizáciu. 

POZEMOK
Pozemok je úplne rovinatý, veľký cca 1000m2 a poskytuje dostatok súkromia. Rastie na ňom niekoľko ovocných stromov: hruška, čerešňa, višňa, slivka a hrozno.

LOKALITA
Szogliget je krásna a pokojná obec blízko Národného parku Aggtelek, je málo frekventovaná a navyše sa rodinný dom nachádza mimo hlavnej cesty čo znamená ničím nerušené dni. V obci sa nachádzajú obchody, pošta, kostol, autobusová zastávka, ale aj hrad Szádvár. Je však blízko obce Bódvaszilas, kde je kompletná občianska vybavenosť: rôzne obchody, bankomat, čerpacia stanica, železničná stanica, škola, škôlka, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekáreň…

PROSTREDIE
V okolí sú rôzne turistické, cyklistické ale aj rekreačné príležitosti ako napríklad obľúbené jazero Rakaca ktoré využívajú najmä rybári, no kúpanie a rôzne vodné športy sú povolené, zatopený lom s jantárovo modrou vodou v slávnom banskom meste Rudabánya, vyhliadková veža v Szendrő, za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő a múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v obci Szinpetri a mnoho ďalších ako rôzne jaskyne, hrady, múzeá, či dokonca hubárčenie, jazda na koni atď..

CENA: 52800€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základeplnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 905 177 704     ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk

Tulajdonságok

Állapot:
aktív
Tulajdonjog:
személyes
Állapot:
eredeti
Teljes terület:
150 m2
Hasznos terület:
150 m2
Telekterület:
1000 m2
Beépített terület:
100 m2
Padlófelület:
150 m2
Emeletek száma:
2
Szobák száma:
4
Erkély terület:
6 m2
Erkély:
igen - 1
Fürdőszoba:
fürdőkád
Fürdőszobák száma:
1
Kábel TV:
igen
El. feszültség:
230V
Parkolás:
igen
Víz:
kút és vízellátás
Kandalló:
előkészítés
Garázs:
igen - 1
Mérnöki hálózatok:
igen
Közcsatorna:
Közcsatorna
Gáz:
igen
Internet:
igen - kábelelosztás
Anyag:
Ytong
Terasz:
igen
Fűtés:
saját - szilárd tüzelőanyag

Mutasd a térképen

Bróker

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Szívesen adunk tanácsot Önnek