We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

 

SZENDRŐ - 4i RD s garážou a balkónom len 1h od KE a RV - Maďarsko

Internal ID: 6112N
Street: Szendrő
City/Town: Szendrő
District: Edelényi
County: Borsod-Abaúj-Zemplén
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
52 500 €

Property description

GEMINIBROKER Vám ponúka na predaj 2-podlažný 4i rodinný dom s garážou a balkónom v meste Szendrő (Maďarsko) - len 1 hodinu od Rožňavy či Košíc po upravenej ceste, čo umožňuje aj denné dochádzanie. Nehnuteľnosť je vhodná aj na trvalé bývanie, nachádza sa v dobrom prostredí so skvelými možnosťami v okolí, a aj to je určite jedným z dôvodov, že si mestečko obľúbilo už množstvo Slovákov.

DISPOZÍCIA
V dome sa nachádza: garáž, 4 izby + 2 balkóny, kúpeľňa, 2 toalety, kuchyňa, špajza, komora, chodba so schodiskom a kotolňa, kde je aj zadný vchod smerujúci do záhrady. Pred domom je prístrešok na auto a na pozemku sú hospodárske budovy.

POPIS
Kúrenie v dome je ústredné - radiátormi, zabezpečené kotlom na tuhé palivo (drevo) a je tu aj možnosť pridať piecku - dom má 2 komíny. Dvojpodlažný rodinný dom bol postavený v 70-tych rokoch z kvádrov. Celkovo dom, strecha a aj komíny sú vo výbornom stave !

INŽINIERSKE SIETE
K dispozícii sú všetky IS - v dome je zavedená elektrina, je napojený na obecný vodovod aj na obecnú kanalizáciu a plynová prípojka je na pozemku. Samozrejmosťou v obci je aj dostupnosť pevnej linky, TV a internetového pripojenia - na výber je viacero poskytovateľov. Ďalšou výhodou sú aj nízke mesačné náklady.

POZEMOK
Pozemok má veľkosť 657m2, je úplne rovný, je oplotený, slnečný a rastie na ňom jabloň a višňa. Výhodou je, že oproti nie sú žiadne stavby a teda ani susedia.

LOKALITA
Pozemok je situovaný na peknej ulici mimo hlavnej cesty v krásnom prostredí, ktoré vytvára príjemnú atmosféru ideálnu pre oddych. Navyše poskytuje aj dostatok súkromia a v susedstve žijú milí, slušní ľudia. Mesto Szendrő si obľúbilo už veľa Slovákov, má dobrú občiansku vybavenosť: nachádza sa tu železničná a autobusová zastávka, obchody, pošta, čerpacia stanica, banka, bankomat, pekáreň, vynikajúca cukráreň, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, škola, škôlka, múzeá, kostoly, železiarstvo, detské ihriská, športové ihriská, ale aj vyhliadková veža a mnoho ďalších zaujímavostí !

PROSTREDIE
V okolí obce je veľa turistických, ale aj rekreačných príležitostí ako možnosť hubárčenia, cyklistiky, turistiky, jazdy na koni, v blízkosti sa nachádza obľúbená vodná nádrž Rakaca s možnosťou kúpania aj celoročného rybárčenia, zatopený lom s jantárovo modrou vodou v slávnom banskom meste Rudabánya, ďalej tiež rôzne hrady, kostoly, kaštiele, múzeá, jaskyne - je neďaleko Národného parku Aggtelek (jaskynný komplex), a za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő či múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v obci Szinpetri..

CENA: 52500€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás mailom non-stop na : info@geminibroker.sk a dohodnite si termín obhliadky online alebo telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 na našej INFO LINKE: + 421 915 400 624

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
original condition
Total area:
150 m2
Usable area:
150 m2
Land area:
657 m2
Built-up area:
100 m2
Floor area:
150 m2
Number of floors:
2
Number of rooms:
4
Balcony:
yes - 2
Bathroom:
yes
Number of bathrooms:
1
Energy performance certification:
yes
Cable TV:
yes
Electric voltage:
230V
Parking:
yes
Water:
public water-supply
Fireplace:
yes
Garage:
yes - 1 car
System connection:
yes
Sewer connection:
Public sewer
Gas connection:
yes
Internet:
yes - cable
Built from:
Ytong
Terrace:
yes
Heating:
own - solid fuel

Show on map

Broker

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

We will be happy to advise you