We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

 

Veľký gazdovský dom po rekonštrukcii na skok z Košíc - Bódvaszilas - MAĎARSKO

Internal ID: 6110
Street: Bódvaszilas
City/Town: Bódvaszilas
District: Edelényi
County: Borsod-Abaúj-Zemplén
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
87 000 €

Property description

GEMINIBROKER Vám ponúka klasický vidiecky rodinný dom po rekonštrukcii - len 40 minút od Košíc vo vyhľadávanej obci Bódvaszilas - Maďarsko. Dom je dvojgeneračný, má 2 garáže a veľký pozemok. Veľkou výhodou je dobrý stav nehnuteľnosti, nízke mesačné náklady a navyše je dom ihneď voľný ! Dobrí susedia a aj bezproblémové dochádzanie na SK je zrejme dôvodom, že v obci žije už veľa Slovákov. 

KONŠTRUKCIA
Rodinný dom bol postavený z kombinácie tehál a kameňa a je vo veľmi dobrom stave. Strecha je škridlová, taktiež vo výbornom stave. Dom prednedávnom prešiel rekonštrukciou - bola urobená nová elektroinštalácia aj vodoinštalácia, bolo nainštalované nové kúrenie - elektrické radiátory + piecky na drevo (dom má 2 komíny) a bola urobená aj nová strecha nad garážou. 

DISPOZÍCIA  
Predná časť domu má 2 vchody, pred ktorými je terasa. Nachádzajú sa v ňom 2 izby, predsieň, kuchyňa a kúpeľňa a toaleta. Tretí samostatný vchod vedie do miestnosti s predprípravou pre kúpeľňu a oddeleným WC. V zadnej časti domu je garáž + väčšia miestnosť - dielňa. 

POZEMOK a IS
Pozemok má veľkosť 3062m2 a nachádza sa na ňom altánok, ešte jedna garáž, stodola a studňa. Všetky inžinierske siete sú k dispozícii: do domu je zavedená elektrina, obecná voda + studňa na pozemku a dom je napojený aj na obecnú kanalizáciu. Plyn bol zavedený, avšak v súčasnosti sa v dome nenachádzajú plynové hodiny - je možné o ne požiadať. Samozrejmosťou je aj dostupnosť pevnej linky, TV a internetového pripojenia (optická sieť) - na výber je dokonca viacero poskytovateľov.

LOKALITA
Nehnuteľnosť je dobre situovaná na príjemnej ulici mimo hlavnej cesty. V obci už býva veľa Slovákov, celkovo sa jedná o stále žiaducu lokalitu. Nachádza sa v krásnom prostredí neďaleko Národného parku Aggtelek (jaskynný komplex) a je iba na skok od SK hraníc. Obec má dobrú občiansku vybavenosť, nachádzajú sa tu potraviny, pošta, bankomat, kvetinárstvo, čerpacia stanica, zdravotné stredisko, lekáreň, polícia, hasiči, autobusová a vlaková zastávka, škola, škôlka, kostoly... V cca 10 km vzdialenej obci Turňa nad Bodvou - Slovensko tiež nájdeme rôzne reštaurácie, obchody, potraviny, železiarstvo, čerpaciu stanicu, autobusovú a železničnú zastávku, poštu, školu, škôlku, kostoly, lekáreň, zdravotné stredisko.. V meste Moldava nad Bodvou je aj Tesco, Lidl, Billa a ešte mnoho rôznych obchodov, je tu aj nemocnica, gymnázium či kúpalisko... Navyše v okolí obce sú aj bohaté možnosti pre turistiku, cyklistiku či rôzne rekreačné aktivity ako napríklad hubárčenie, rybárčenie ale aj jazdu na koni, a za zmienku stojí napríklad aj Zádielska tiesňava, Turniansky hrad, rôzne vodopády, jaskyne, hrady, múzeá či morské oko v obci Jósvafő, obľúbená vodná nádrž Rakaca a ešte mnoho ďalších.

CENA: 87 000 €

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke

+ 421 905 177 704     ALEBO   NONSTOP

mailom na : info@geminibroker.sk

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
reconstructed
Total area:
170 m2
Usable area:
170 m2
Land area:
3062 m2
Built-up area:
180 m2
Floor area:
150 m2
Number of floors:
1
Number of rooms:
4
Bathroom:
yes
Number of bathrooms:
1
Cable TV:
yes
Electric voltage:
230V
Parking:
yes
Water:
water well and public water-supply
Fireplace:
yes
Garage:
yes - 2 cars
System connection:
yes
Sewer connection:
Public sewer
Gas connection:
yes
Internet:
yes - cable
Built from:
brick
Terrace:
yes
Heating:
own

Show on map

Broker

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

We will be happy to advise you