We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

 

Tornaszentandrás - pekný vidiecky domček pri SK hraniciach

Internal ID: 6417N
Street: Tornaszentandrás
City/Town: Tornaszentandrás
District: Edelényi
County: Borsod-Abaúj-Zemplén
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
17 500 €

Property description

GEMINIBROKER Vám ponúka na predaj pekný vidiecky domček v prihraničnej obci Tornaszentandrás - 45km z Košíc cez hraničný priechod Turňa nad Bodvou / Hosťovce. Nehnuteľnosť je vo veľmi dobrom stave - dom je úplne suchý a nemá ani žiadne praskliny. 

Pozdĺž domu je teraska a do domu vedú dva vchody. Vnútri sa nachádzajú 3 izby, 2 kuchyne a 2 špajze. Podlahy sú betónové a drevené. Okná a dvere sú drevené. Vykurovanie je v dome zabezpečené pieckami na tuhé palivo (drevo) - dom má 3 komíny a sú v dobrom stave. Dom bol postavený v 50tych rokoch na kamenných základoch z vaľkov, teda z nepálenej tehly, ktorá je jedným z najlepších a najekologickejších materiálov s vynikajúcimi termo-izolačnými a tiež zvukovo-izolačnými vlastnosťami, čo znamená, že dokážu udržať v dome príjemný chládok aj počas tých najteplejších dní a v zime zas veľmi dobre držia teplo. Strešná krytina je škridlová a je v dobrom stave, nezateká. K dispozícii sú všetky IS okrem plynu. V dome je zavedená elektrina, voda - studňa, no je možné sa napojiť na obecný vodovod a prípojka na obecnú kanalizáciu je už na pozemku.  

Pozemok má veľkosť 450m2. Pozemok je rovinatý, slnečný a je vhodný aj na pestovanie. Ovocné stromy na pozemku: slivka, višňa. Nehnuteľnosť je situovaná mimo hlavnej cesty v príjemnom prostredí vhodnom na relax a odpočinok, navyše v okolí sú veľmi dobrí susedia a celkovo je obec bezproblémová. V obci sa nachádza obchod, kultúrny dom, kostol, no je len pár km od slovenskej obce Turňa nad Bodvou a Moldava, kde je kompletná občianska vybavenosť. 

CENA: 17 500€ 

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 915 400 624     ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk 

 

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
original condition
Total area:
100 m2
Usable area:
100 m2
Land area:
450 m2
Built-up area:
100 m2
Floor area:
80 m2
Number of floors:
1
Number of rooms:
3
Cable TV:
yes
Electric voltage:
230V
Parking:
yes
Water:
water well and public water-supply
Fireplace:
yes
System connection:
yes
Sewer connection:
Public sewer
Internet:
yes - cable
Built from:
other
Terrace:
yes
Heating:
own - solid fuel

Show on map

Broker

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

We will be happy to advise you