Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Viszló - Geminibroker vám ponúka 2 domy na jednom pozemku vhodné na chalupu

Interné ID: 7004
Ulica: Viszló
Obec: Viszló
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
15 800 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka na predaj 2 domy na jednom pozemku. Domy sa nachádzajú v obci Viszló. Obe domy sú v pôvodnom stave a potrebujú rekonštrukciu. Domy sa nachádzajú pri hlavnej ceste.

POPIS prvého domu- Plocha domu je 200m2. V dome sa nachádzajú 2 izby, kuchyňa a špajza. Dom je postavený z válok, základy sú z kameňa a stropy sú robené z dreva. Podlaha v celom dome je zem. Vonkajšie dvere sú staré drevené ako aj vo vnútry domu. Okná sú taktiež staré drevené. Strecha je eternitová a nebola menená. Dom má dva komíny kedže sa v ňom kúri drevom. V dome nie sú zevedené žiadne inžinierské siete. Plyn ako aj kanalizácia sa v dedine nenachádzajú. Na dvore sa však nachádza studňa. Dom má priblížne 200 rokov.

POPIS druhého domu- Plocha domu je 132m2. Dom je postavený z válok, základy sú z kameňa a stropy sú robené z dreva. Do domu vedú 2 vchody. V dome sa nachádajú 2 izby, kuchyňa, špajza a komora. Podlahy sú drevené, betón a zem. Vonkajšie dvere aj vnútorné sú staré drevené a taktiež aj okná sú staré drevené. Omietka bola robená na novo okrem toho je dom v pôvodnom stave. Strecha je škrídlová. Tento dom má dva komíny a tiež sa v ňom kúri drevom. V dome je zavedená 220V elektrika. Dom má priblížne 80 rokov.

LOKALITA- Domy sa nachádzajú na kopcovitom pozemku s veľkosťou......... . Pozemok je vhodný na pestovanie aj na chov domácich zvierat. Pozemok je široký a oplotený z dreveným plotom. Na pozemku nájdeme rôzne ovocné stromy napr. jablko, hrušku a slivku. Taktiež nájdeme Hospodárske budovy a budovu na uskladnenie dreva a toaletu. 

V dedine Viszló nájdeme obchody a obecný úrad. Blízko dediny nájdeme jazero Rakaca kde sa dá ísť kedykoľvek pozrieť alebo na prechádzku okolo jazera. Dedina je veľmi tichá a kľudná a ľudia sú nápomocní. 

CENA: 15 800€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka,  odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine.  Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 
V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás     
Telefonicky na našej  infolinke + 421 915 400 624  v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky.
ALEBO mailom na : info@geminibroker.sk – NON STOP
Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti  a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti.  
Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na  www.geminibroker.sk
 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nutná rekonštrukcia
Celková plocha:
1789 m2
Úžitková plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
1789 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
nie
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Krb:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
nie
Kanalizácia:
nie
Plyn:
nie
Materiál:
iné
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti