Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

GEMINIBROKER Vám ponúka 3 izbový rodinný dom v dobrom stave v obci Fuzérkajata

Interné ID: 746
Ulica: Füzérkajata
Obec: Füzérkajata
Okres: Sátoraljaújhelyi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
63 700 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka 3 izbový rodinný dom v dobrom stave v obci Fuzérkajata. Tento rodinný dom bol postavený v roku 1970 z kameňa a kvádrov na veľmi mierne svahovitom veľkom pozemku o rozlohe 3000m2 , z ktorého máte krásny výhľad. Obec sa nachádza iba 18 km od slovenskej obce Skároš, do Košíc sa dostanete cca za 40 minut. V dome sú 3 izby, kúpeľňa a WC, chodby. V jednej izbe sú parkety a v jednej je pekný kameň, inde je dlažba. Na varenie sa používala letná kuchyňa, ktorá sa nachádza v malej stavbe oproti domu. Okná sú pôvodné drevené. V kúpeľni sa nachádza vaňa a umývadlo. Dom je napojený na všetky inžinierke siete: plyn, voda, elektrina, kanalizácia. Vykurovanie je zabezpečené plynovými gamatkami alebo pieckami na tuhé palivo. Ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. Pod domom sa nachádza výborná pivnica. Na pozemku sa nachádzajú hospodárske budovy, studňa, komora, skladové priestory, drevárne. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, turistika, cykloturistika.

Cena 63700 €

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov na práve služby a vkladu do katastra a odovzdanie listu vlastníctva,  asistencie prepisov energií a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je aj pomoc pri vybavení pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine.  Na nás sa VŽDY môžete spoľahnúť. 

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte makléra na tel. čísle 0908108208 alebo na infolinke : 0949 44 29 77 (zavoláme Vám späť), kde obdržíte ďalšie informácie a dohodnite si termín obhliadky tejto nehnuteľnosti. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky služby a poplatky týkajúce sa prevodu nehnuteľnosti na katastrálnom úrade, ako aj odborný právny servis advokátskej kancelárie a notára. Pre financovanie Vašej nehnuteľnosti Vám bezplatne poradia naši špecialisti výberom najvýhodnejších HYPOTEKÁRNYCH, spotrebných úverov a poistenia.

Vyberte si z našich najnovších ponúk na www.geminibroker.sk

Beszélünk magyarul is ..-

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
100 m2
Plocha pozemku:
3000 m2
Zastavaná plocha:
150 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné

Pozrieť na mape

Maklér

Angelika Fedurcová

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar
  • sora
  • rusr
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti