Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

GEMINIBROKER v obci Abaújszántó ponúka na predaj krásny veľký RD

Interné ID: 8038
Ulica: Abaújszántó
Obec: Abaújszántó
Okres: Abaúj-Hegyközi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
75 400 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER ponúka na predaj v tichej uličke mestečka ABAÚJSZÁNTÓ  fantastický rodinný dom, ktorý je úžasne dispozične  riešený  na štyroch polovičných podlažiach s celkovou výmerou 203 m2 na pozemku o výmere 825m2. Nehnuteľnosť bola postavená v roku 1989 zo silikátového bloku s tehlovými priečkami, pokrytými bridlicou, ktorá je v dobrom stave, priebežne udržiavaný a vo veľmi dobrom stave. Z hľadiska vykurovania je ústredné kúrenie domu riešené plynovým  kotlom. Má nový systém vykurovania, ktorý bol úplne vymenený pred dvoma rokmi. Jeho okná a dvere sú z veľkej časti zateplené, kombinované plastové a drevené.  Interiérové ​​dvere sú vyrobené z unikátneho dreva a sú v dobrom stave a zodpovedajú charakteru domu. Nachádzajú sa tu  prevažne laminátové podlahy a dlažba v miestnostiach, ktoré sú vo výbornom stave. Je zavedená nová elektrická sieť. Vstup do nehnuteľnosti je možný z troch smerov. Jeho orientácia je východ-západ, krásna a svetlá počas celého dňa. Dom má dva balkóny, jeden prístupný zo spálne  s fantastickým výhľadom na okolité hory, druhý balkón je na medziposchodí uzavretý ľahkou konštrukciou, kde si môžete posedieť v nepriaznivom počasí. Sú tu dve kúpeľne, jedna na poschodí a jedna na prízemí. Ide  o fantastický rodinný dom, ktorý sa vyznačuje veľkými priestrannými priestormi.  Nehnuteľnosť môže slúžiť pre dve generácie, v ktorej môže mať každý svoj súkromný obytný priestor. Dôležité je povedať, že aj dvor má dva vchody, jeden z cesty a jeden na konci záhrady. Oba vchody sú ľahko dostupné. Na dvore je vŕtaná studňa, ktorá je výborná na polievanie.

Cena: 75 400€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka,  odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine.  Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás     

Telefonicky na našej  infolinke + 421 905 177 704 v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky.

ALEBO mailom na : info@geminibroker.sk – NON STOP

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti  a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti.  

Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na  www.geminibroker.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
825 m2
Úžitková plocha:
625 m2
Plocha pozemku:
825 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
5
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Pozrieť na mape

Maklér

Angelika Weiszerová

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti