Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

1km od SK hraníc - základ pre RD a 16 árový pozemok - Hidvégardó

Interné ID: 6091
Ulica: Hidvégardó
Obec: Hidvégardó
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok s rozlohou 1600m2, so základmi pre RD a všetkými IS nachádzajúci sa v obci Hidvégardó - len 1km od Slovenska, pričom cesta z Košíc môže trvať približne iba 30minút autom po dobrej a rovnej ceste (cez hraničný priechod Turňa nad Bodvou / Hosťovce). Obec je veľmi obľúbená, obyvatelia sú bezproblémoví a navyše ľahká dostupnosť na Slovensko je tiež zrejme jedným z dôvodov, že tu už žije viac ako 60 slovenských rodín.

Na pozemku je predpripravený 96m2 základ pre rodinný dom, ktorý tvorí drvený kameň. Plánovaná bola výstavba montovaného keramického domu, ktorý už je na pozemku a v prípade záujmu majitelia ochotne poskytnú vyhotovený projekt pre dokončenie stavby. Podľa projektu boli zavedené všetky inžinierske siete: elektrina (bola privedená spodom - pod zemou), plynová prípojka, obecná voda aj kanalizácia - sú privedené až ku základom. Pozemok je úplne rovinatý, slnečný, pôda je vhodá na pestovanie, je veľmi úrodná a navyše ako bonus je pozemok situovaný v krásnom pokojnom prostredí mimo hlavnej cesty, čo poskytuje vhodné podmienky pre oddych a relax. 

V obci sa nachádzajú potraviny, pošta, škôlka, kostol, futbalové ihrisko a funguje tu aj pravidelný rozvoz jedál. V 4km vzdialenej obci Turňa nad Bodvou (Slovensko) sa nachádzajú rôzne reštaurácie, obchody, potraviny, železiarstvo, čerpacia stanica, autobusová a železničná zastávka, pošta, škola, škôlka, kostoly, lekáreň, zdravotné stredisko.. V meste Moldava nad Bodvou je aj Tesco, Lidl, Billa a mnoho ďalších rôznych obchodov, je tu aj nemocnica, gymnázium, kúpalisko... Navyše v okolí obce Hidvégardó sú bohaté možnosti pre turistiku, cyklistiku, hubárčenie, rybárčenie či jazdu na koni, za zmienku stojí napríklad Zádielska tiesňava, Turniansky hrad, rôzne vodopády, jaskyne, atď.

CENA V RK ! 

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke

+ 421 905 177 704     ALEBO   NONSTOP

mailom na: info@geminibroker.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
1600 m2
Plocha pozemku:
1600 m2
Zastavaná plocha:
96 m2
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti