Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Szalonna - stavebný pozemok s výhľadom na celé jazero Rakaca

Interné ID: 6117N
Ulica: Szalonna
Obec: Szalonna
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba
12 800 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka 490m2 stavebný pozemok s nádherným výhľadom na celé jazero ! Pozemok sa nachádza v obci Szalonna, ktorá je vzdialená od Košíc len 1 hodinu jazdy autom. K dispozícii sú celoročne všetky inžinierske siete: obecná voda - na pozemku je vodomerná šachta, pred pozemkom je prípojka na obecnú kanalizáciu, elektrinu aj plyn. 

Vodná nádrž RAKACA - Vyhľadávané jazero Rakaca je raj pre rybárov a to celoročne, je vhodné aj na kúpanie a rôzne vodné športy. V zimných mesiacoch jazero navštevujú aj korčuliari či fanúšici iceboatingu.. Táto oblasť okolo jazera prejde v blízkej dobe prestavbou na rozvoj turizmu a zveľadenie jazera tejto skvostnej oblasti, čím sa zároveň zvýši aj hodnota nehnuteľností v oblasti. V pláne je napríklad výstavba cyklotrasy okolo celého jazera či vybudovanie pláží a rekreačných častí.

POZEMOK a LOKALITA
Na pozemok je možné sa dostať aj osobným autom. Pozemok je situovaný v prírode, v tichom prostredí a ponúka krásny výhľad na okolitú prírodu a dostatok súkromia. Lokalita poskytuje ideálne podmienky pre zábavu s priateľmi či relax a oddych potrebný na načerpanie nových síl v tomto uponáhľanom svete. No a pre tých aktívnejších sú tu k dispozícii rôzne športové aktivity ako napríklad celoročné rybárčenie, člnkovanie, plávanie a v zimnom období korčuľovanie či ice-boating… V súčasnosti sa dokonca plánuje renovácia okolia jazera financovanú z eurofondov s cieľom zveľadenia a rozvoja turizmu v tejto skvostnej oblasti.

V obci Szalonna sa nachádza obchod, pošta, škola, škôlka, detské ihrisko, kostol, pekáreň či autobusová zastávka. V neďalekom meste Szendrő však nájdeme aj čerpaciu stanicu, bankomat, vynikajúcu cukráreň, rôzne obchody, železiarstvo, zdravotné stredisko, políciu, hasičov, nové detské ihrisko ale aj vyhliadková veža.. Okolie však ponúka množstvo turistických a aj rekreačných príležitostí - v blízkosti je jaskynný komplex Aggtelek - Národný park, zatopený lom s jantárovo modrou vodou v meste Rudabánya, rôzne hrady, kostoly, múzeá, jaskyne a za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő či múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v obci Szinpetri. Športovcov poteší basketbalové, tenisové, prípadne futbalové ihrisko, rôzne cyklotrasy, či možnosť turistiky, hubárčenia, jazdy na koni a ešte omnoho viac !

CENA: 12 800 €

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás mailom non-stop na : info@geminibroker.sk a dohodnite si termín obhliadky online alebo telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 na našej INFO LINKE: + 421 915 400 624

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
490 m2
Plocha pozemku:
490 m2
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti