Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Rekreačná chata na pobreží jazera Rakaca - Maďarsko

Interné ID: 6051?
Ulica: Meszes
Obec: Meszes
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
28 900 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka exkluzívnu chatu iba 150m od vody v obci Meszes, ktorá je vzdialená od Košíc len 1 hodinu jazdy autom. Chata je ideálna na oddych a dovolenku s rodinou počas horúcich letných dní, ale aj mimo hlavnej sezóny. Je jednou z mála chát postavených v tejto časti a túto malú chatkársku oblasť obklopujú lesy a voda, no okolie ponúka širokú škálu zaujímavých možností. Navyše sa naskytá aj investičná príležitosť nakoľko je možné chatu po určitej úprave prenajímať (viac info pri vážnom záujme). Ak hľadáte pokojné prostredie a milujete vodu, tak ste našli to pravé.

Vodná nádrž RAKACA - Vyhľadávané jazero Rakaca je raj pre rybárov a to celoročne, je vhodné aj na kúpanie a v zimných mesiacoch jazero navštevujú korčuliari či fanúšici iceboatingu.. Táto oblasť okolo jazera prejde v blízkej dobe prestavbou na zveľadenie jazera a rozvoj turizmu v tejto skvostnej oblasti, čím sa zároveň zvýši aj hodnota nehnuteľnosti v tejto oblasti. V pláne je napríklad výstavba cyklotrasy okolo celého jazera či vybudovanie pláží a rekreačných častí.

DISPOZÍCIA
V chate sa nachádza: kuchyňa, kúpeľňa + WC, obývačka so spálňou, terasa a komora/šopa. 
Niekoľkými schodmi sa dostaneme na príjemnú terasu, kde sa nachádza vchod do chaty. Po vstupe sa ocitneme v priestrannej miestnosti, ktorá je rozdelená priečkou, vďaka čomu sa vytvoril ďalší oddelený priestor (spálňa). Na ľavej strane je kuchyňa a kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. Z vonkajšej strany je prístup do komory/šopy umiestnenej na konci chaty.  

KONŠTRUKCIA
Chata bola postavená v rokoch 1982-3 z dreva na veľmi kvalitných základoch z kameňa a železa. 

INŽINIERSKE SIETE
V chate je zavedená elektrina, voda a je napojená aj na verejnú kanalizáciu (prečerpávacia kanalizačná šachta). Výhodou je, že za vodu sa účtuje iba neveľký poplatok, čo znamená, že je takmer zdarma. Avšak nakoľko je miesto vyhľadávané najmä sezónne, voda je prístupná len počas väčšiny roka a to v období od marca do novembra. 

POZEMOK
Pozemok má veľkosť 290m2, je úplne rovný a slnečný. Nachádza sa v tichom prostredí a poskytuje dostatok súkromia a krásny výhľad na okolitú prírodu. Lokalita poskytuje ideálne podmienky pre relax a oddych potrebný na načerpanie nových síl v tomto uponáhľanom svete.

LOKALITA
Meszes je malá, bezproblémová dedinka, ktorá je sama o sebe len veľmi málo frekventovaná. Navyše sa táto chata nachádza v oblasti, kde chodia iba chatkári, čo znamená ničím nerušené dni a pokojné, tiché prostredie. V obci sa nachádza obchod, kostol, autobusová zastávka.. Je však blízko mesta Szalonna a Szendrő, kde je kompletná občianska vybavenosť: rôzne obchody, pošta, bankomat, čerpacia stanica, železničná stanica, vynikajúca cukráreň, pekáreň, pizza, železiarstvo, škola, škôlka, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekáreň, polícia, hasiči, fitness, tenisové či basketbalové ihrisko…. 

PROSTREDIE
V okolí sa nachádzajú rôzne turistické, cyklistické ale aj rekreačné príležitosti - napr, zatopený lom s jantárovo modrou vodou v slávnom banskom meste Rudabánya, vyhliadková veža v Szendrő, jaskynný komplex Aggtelek - Národný park, za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő a múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v obci Szinpetri. Ďalej tiež rôzne hrady, kostoly, múzeá, či dokonca možnosť hubárčenia, jazdy na koni a mnoho mnoho ďalších.

CENA: 28 900€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás mailom non-stop na : info@geminibroker.sk a dohodnite si termín obhliadky online alebo telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 na našej INFO LINKE: + 421 905 177 704

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
40 m2
Úžitková plocha:
40 m2
Plocha pozemku:
290 m2
Zastavaná plocha:
40 m2
Podlahová plocha:
32 m2
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
ČOV
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
drevostavba
Terasa:
áno - 1
Terasa plocha:
13 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti