Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Martonyi - vidiecky dom len 2km od jazera Rakaca

Interné ID: 6049?
Ulica: Martonyi
Obec: Martonyi
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
12 400 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka v malebnej obci Martonyi starší rodinný domček len 2km od obľúbeného jazera Rakaca. Obec je od Košíc vzdialená necelú hodinu jazdy autom po rovnej dobrej ceste a od hraničného prechodu Turňa nad Bodvou/Hosťovce je vzdialená 30km.
Typický vidiecky rodinný domček v pôvodnom stave s 2 izbami. kuchyňou a ešte jednou samostatnou miestnosťou je možné pretvoriť na idylickú chatu v nádhernom harmonickom prostredí pri národnom parku neďaleko vodnej nádrže. Podlahy v dome sú betónové. Stropy tvoria typické drevené trámy, tzv. gerendy, ktoré sú skryté pod sadrokartónom, no dajú sa znovu odkryť. Nehnuteľnosť je už dlhšie neobývaná, vyžaduje opravu, no výnimočné pokojné prostredie v ktorom sa nachádza je na nezaplatenie. Je vhodná na rekreáciu a odpočinok potrebný pre načerpanie nových síl v týchto časoch. Je výborne situovaná, nachádza sa na okrajovej časti veľmi málo frekventovanej obce, čím poskytuje dostatok súkromia a v tesnej blízkosti nemá žiadnych susedov. Dom bol postavený na kamennom základe z najlepšieho a najekologickejšieho materiálu - z vaľkov, ktoré majú celý rad prospešných vlastností, kvôli čomu sa opäť vracajú do módy aj v modernom stavebníctve. Strecha je škridlová. Všetky inžinierske siete sú v obci vybudované, no v súčasnosti je v dome zavedená len elektrina. Vodovodné hodiny sú na pozemku a takisto aj studňa. 

V obci je obchod, pošta, historické kostoly ktoré sú lákadlom pre turistov ako aj najzachovalejší hradný komplex v Maďarsku ležiaci v Národnom parku Aggtelek. Neďaleké veľkolepé jazero Rakaca v súčasnosti využívajú celoročne najmä rybári, no kúpanie a rôzne vodné športy sú povolené. V zimných mesiacoch je to raj korčuliarov ale aj nadšencov iceboatingu. Zároveň sa spúšťa veľký projekt financovaný z eurofondov vo výške niekoľkých miliónov eur určený na zveľadenie jazera a rozvoj turizmu v tejto skvostnej oblasti. V blízkej budúcnosti sa má začať s budovaním pláží, majú byť urobené cyklotrasy okolo celého jazera a zvýšiť možnosti rekreácie s cieľom prilákať viac návštevníkov. V okolí je toho však oveľa viac, rôzne turistické a rekreačné príležitosti - zatopený lom s jantárovo modrou vodou + zaujímavé múzeá vhodné aj pre deti v slávnom banskom meste Rudabánya, vyhliadková veža či múzeum modrotlače v Szendrő, za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő a múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v obci Szinpetri. 

V najbližšom meste Szendrő (10km) s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza aj škola, škôlka, pošta, obchody, železiarstvo, lekáreň, zdravotné stredisko, autobusová a železničná stanica, polícia, hasiči, bankomat, čerpacia stanica, pekáreň a skvelá cukráreň.

Cena 12 400€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 905 177 704     ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
80 m2
Úžitková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
400 m2
Podlahová plocha:
60 m2
Počet izieb:
2
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Krb:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
iné
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti