Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Szendrő - krásny RD po rekonštrukcii od GEMINIBROKER

Interné ID: 6009uN
Ulica: Szendrő
Obec: Szendrő
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
73 500 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka nádherný rodinný domček vo veľmi dobrej lokalite v meste Szendrő. Plocha pozemku je 628m2 a dom má úžitkovú plochu 212m2. Horné podlažie prešlo kompletnou a veľmi kvalitnou rekonštrukciou minulý rok - 2021. Obrovská obývačka je spojená s modernou kuchyňou a jedálňou. Druhá izba je síce menšia, no dostatočne priestranná. V kúpeľni sa nachádza sprchovací box a WC. Všetky okná aj dvere boli vymenené za plastové + nové drevené interiérové dvere. Výška stropu - 220cm. Kúrenie je v dome zabezpečené 2x klimatizáciou na Wi-Fi, ktorá slúži na chladenie aj vykurovanie + radiátormi, ktoré sú vyhrievané inteligentným plynovým kotlom značky BOSCH na Wi-Fi, to znamená, že je možnosť nastavovať teplotu v dome prostredníctvom mobilného telefónu odkiaľkoľvek na svete. Prípadne je možné vymeniť kotol za kotol na tuhé palivo. Dom je zabezpečený alarmovým systémom - na všetkých oknách aj dverách + kamerový systém. Na spodnom podlaží je dlhá chodba, po stranách sú spolu 4 izby a na jej konci je kúpeľňa. Je tu urobené ústredné kúrenie na radiátory, je zavedená elektrika voda aj plyn, avšak táto časť ešte neprešla rekonštrukciou. Dom bol postavený z tehál a je vo vynikajúcom stave, je zateplený spolu 12cm polystyrénom - 10cm zvonku a 2cm zvnútra. Strecha je škridlová, tiež v dobrom stave. Na pozemku sa nachádza aj garáž s montážnou jamou. Všetky inžinierske siete sú zavedené: obecná voda + studňa na pozemku, elektrina 220V/380V, plyn aj obecná kanalizácia. Nehnuteľnosť sa nachádza v peknej, pokojnej a bezproblémovej časti obce, mimo hlavnej cesty v príjemnom prostredí a s dobrými susedmi navôkol. Szendrő je od Košíc vzdialené necelých 70km, po rovnej a dobrej ceste, čiže cesta autom môže trvať len 1 hodinu. Od hraničného priechodu Hosťovce/Turňa nad Bodvou je mesto Szendrő vzdialené necelých 30km.

CENA: 73500€

Mesto Szendrő má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu škola, škôlka, pošta, kostoly, obchody, železiarstvo, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, bankomat, čerpacia stanica, pekáreň, cukráreň, nové detské ihrisko, ale aj výhliadková veža, či múzeum modrotlače a mnoho ďalších zaujímavostí. V okolí obce sú tiež rôzne turistické, ale aj rekreačné príležitosti - neďaleko sa nachádza obľúbená vodná nádrž Rakaca s možnosťou kúpania aj rybárčenia, zatopený lom s jantárovo modrou vodou a zaujímavé múzeá vhodné aj pre deti v slávnom banskom meste Rudabánya, jaskynný komplex Aggtelek uprostred ktorého stojí 800-ročný kaštieľ, najzachovalejší kláštorný komplex Pálos kolostor v malebnej obci Martonyi, Törley - kaštieľ v obci Galvács, prírodný prameň vo Felsőtelekes a za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő a múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v obci Szinpetri. Športovcov poteší basketbalové, tenisové, prípadne futbalové ihrisko a rôzne turistické chodníčky a cyklotrasy.

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 915 400 624   ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
212 m2
Úžitková plocha:
212 m2
Plocha pozemku:
628 m2
Zastavaná plocha:
115 m2
Podlahová plocha:
212 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
6
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti