Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

GEMINIBROKER v obci Méra ponúka na predaj pozemok

Interné ID: 875040
Ulica: Méra
Obec: Méra
Okres: Encsi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
16 500 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER v obci Méra ponúka na predaj pozemok. Pozemok je v zastavanej časti obce s dostupnosťou všetkých inžinierskych sietí. Rozloha pozemku je 716m2. Na pozemku sa nachádza starý dom na zbúranie. 

Cena: 16 500€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov na práve služby a vkladu do katastra a odovzdanie listu vlastníctva,  asistencie prepisov energií a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je aj pomoc pri vybavení pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine.  Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte makléra na tel. čísle + 421 905 177 704 (ak nedvíham, zavolám Vám späť), kde obdržíte ďalšie informácie a dohodnite si termín obhliadky tejto nehnuteľnosti. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky služby a poplatky týkajúce sa prevodu nehnuteľnosti na katastrálnom úrade, ako aj odborný právny servis advokátskej kancelárie a notára. Pre financovanie Vašej nehnuteľnosti Vám bezplatne poradia naši špecialisti v oblasti hypoték a poistenia.

Vyberte si z našich najnovších ponúk na www.geminibroker.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
716 m2
Plocha pozemku:
716 m2
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Angelika Weiszerová

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti