Az oldal sütiket használ

A weboldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát, amelyek jobb szolgáltatásokat nyújtanak számunkra. Bővebben

 

Hidvégardó - 1ha pozemok v intraviláne obce 1 km od SK hraníc

Belső azonosító: 6079
Utca: Hidvégardó
Település: Hidvégardó
Kerület: Edelényi
Megye: Borsod-Abaúj-Zemplén
Kategória: Telek
Típus: Eladás
Telek típus: Mezőgazdasági és erdőterület
29 700 €

Ingatlan leírása

Ponúkame Vám na predaj krásny pozemok s rozlohou 8889m2 nachádzajúci sa v intraviláne obce Hidvégardó - len 1km od Slovenska, pričom cesta z Košíc môže trvať približne iba 30minút autom po dobrej a rovnej ceste !! Obec je veľmi obľúbená práve kvôli dostupnosti na Slovensko a zrejme preto tu žije už viac ako 60 slovenských rodín.

Typ pozemku je klasifikovaný ako orná pôda, avšak treba brať do úvahy jeho reálny potenciál. Existuje možnosť preklasifikovať pozemok na stavebný a následne ho rozdeliť na niekoľko parciel ( môže vzniknúť 8 a viac samostatných stavebných parciel, čo je z investičného hľadiska naozaj atraktívna ponuka ). 

Prístupová cesta k pozemku vedie z dvoch strán. Pozdĺž pozemku sa tiahne elektrické vedenie a všetky inžinierske siete ako plyn, voda či obecná kanalizácia je vo vzdialenosti 50m od pozemku. Pozemok je úplne rovinatý, slnečný, pôda je veľmi úrodná a navyše ako bonus je situovaný v krásnom prostredí, čiže je z pozemku pekný výhľad na okolitú prírodu.

Pozemok je napríklad možné v súčasnosti aj prenajať na poľnohospodárske účely. V prípade potreby a po vzájomnej dohode s majiteľom Vám môžu byť poskytnuté inžinierske siete z vedľajšieho rodinného domu. Taktiež môžete počítať s pomocou pri riešení preklasifikácie pozemku a zavádzaní IS. 

V obci sa nachádzajú potraviny, pošta, škôlka, kostol, futbalové ihrisko a funguje tu aj pravidelný rozvoz jedál. V 4km vzdialenej obci Turňa nad Bodvou (Slovensko) sa nachádzajú rôzne reštaurácie, obchody, potraviny, železiarstvo, čerpacia stanica, autobusová a železničná zastávka, pošta, škola, škôlka, kostoly, lekáreň, zdravotné stredisko.. V meste Moldava nad Bodvou je aj Tesco, Lidl, Billa a mnoho ďalších rôznych obchodov, je tu aj nemocnica, gymnázium, kúpalisko... Navyše v okolí obce Hidvégardó sú bohaté možnosti pre turistiku, cyklistiku, hubárčenie, rybárčenie či jazdu na koni, za zmienku stojí napríklad Zádielska tiesňava, Turniansky hrad, rôzne vodopády, jaskyne, atď.

CENA: 29 700€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke

+ 421 905 177 704     ALEBO   NONSTOP

mailom na : info@geminibroker.sk

Tulajdonságok

Állapot:
aktív
Tulajdonjog:
személyes
Teljes terület:
8889 m2
Telekterület:
8889 m2
Mérnöki hálózatok:
közel

Mutasd a térképen

Bróker

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Szívesen adunk tanácsot Önnek