Az oldal sütiket használ

A weboldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát, amelyek jobb szolgáltatásokat nyújtanak számunkra. Bővebben

 

AGGTELEK - RD s novou strechou a 1ha pozemkom len 8km od hraníc

Belső azonosító: 6402
Utca: Aggtelek
Település: Aggtelek
Kerület: Edelényi
Megye: Borsod-Abaúj-Zemplén
Kategória: Ház
Típus: Eladás
Ház típusa: Családi ház
52 000 €

Ingatlan leírása

GEMINIBROKER Vám ponúka rodinný dom s novou strechou a s 1 hektárovým pozemkom v nádhernej obci Aggtelek, ktorý je súčasťou Národného parku Aggtelek a nachádza sa len 8km od Slovenských hraníc. Od Rožňavy je obec vzdialená len 30 minút a od Košíc je vzdialená 1 hodinu jazdy autom cez hraničný prechod Turňa nad Bodvou/Hosťovce. 

KONŠTRUKCIA
Rodinný dom bol postavený v 50-60tych rokoch z kameňa na kamenných základoch. Steny sú hrubé až 80cm !! Dom je celkovo v dobrom, zachovalom stave a nemá žiadne závažné nedostatky. Strecha je úplne NOVÁ - škridlová, bola vymenená v roku 2021 !!

DISPOZÍCIA
V typickom vidieckom dome so sympatickou terasou sa nachádzajú 3 miestnosti a komora. Nasledujú 2 miestnosti so samostatným vchodom a na konci domu je garáž. 
Oproti domu je letná kuchyňa so špajzou a kúpeľňou s WC.
Za domom sa nachádza aj stodola, dreváreň 2x, šopa, údiareň, vonkajšie WC či rôzne stavby slúžiace na chov zvierat.

KÚRENIE
V dome je vykurovanie zabezpečené plynovými gamatkami a kachľovými pieckami na drevo. Vodu zohrieva elektrický bojler.

INŽINIERSKE SIETE
Dom je napojený na všetky IS: plyn, elektrina, obecná voda a obecná kanalizácia. Na pozemku je aj studňa.

POZEMOK
Pozemok má veľkosť 8981m2 a je súčasťou národného parku. Je dostatočne široký, slnečný a je z neho krásny výhľad na okolitú prírodu. Je vhodný na pestovanie a chov zvierat. Ovocné stromy na pozemku: jabloň, hruška, slivka, višňa, hrozno.

LOKALITA A PROSTREDIE
Obec je úplne bezproblémová bez neprispôsobivých občanov. Je obklopená nádhernou prírodou a lesmi - je tam skvelý čistý vzduch a úžasný pokoj. V obci sú potraviny, pošta, kostol, škola, škôlka, čerpacia stanica, autobusová zastávka, hotel s wellness, bazénom a vírivkou. V susednej obci Jósvafó sú aj 2 vynikajúce reštaurácie, kaviareň, zmrzlináreň, jazdiareň s koníkmi či dokonca morské oko Jósvafő. V okolí sa nachádzajú rôzne jaskyne, keďže sa nachádza v prostredí jaskynného komplexu - Národného parku Aggtelek. Skvelá lokalita nehnuteľnosti teda poskytuje širokú škálu možností aj pre tých náročnejších - rôzne turistické, cyklistické ale aj rekreačné príležitosti, ako sú napríklad hubárčenie, jazda na koni, hrad Szádvár v obci Szögliget, múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete, obľúbené jazero Rakaca a zatopený lom s jantárovo modrou vodou v slávnom banskom meste Rudabánya, vyhliadková veža v Szendrő, rôzne ďalšie hrady, múzeá a mnoho ďalších..

CENA: 52 000 €

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 915 400 624    ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk

Tulajdonságok

Állapot:
aktív
Tulajdonjog:
személyes
Állapot:
részben átalakított
Teljes terület:
230 m2
Hasznos terület:
300 m2
Telekterület:
8981 m2
Beépített terület:
230 m2
Padlófelület:
150 m2
Szobák száma:
5
Fürdőszoba:
fürdőkád
Fürdőszobák száma:
1
Kábel TV:
igen
El. feszültség:
230V
Parkolás:
igen
Víz:
kút és vízellátás
Kandalló:
igen
Garázs:
igen
Mérnöki hálózatok:
igen
Közcsatorna:
Közcsatorna
Gáz:
igen
Internet:
igen - kábelelosztás
Anyag:
Más
Terasz:
igen
Fűtés:
saját

Mutasd a térképen

Bróker

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Szívesen adunk tanácsot Önnek