Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

SZALONNA: 2-generačný 4i RD pri jazere s garážou - Ihneď obyvateľný !

Interné ID: 6119?
Ulica: Szalonna
Obec: Szalonna
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
43 700 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER - Ponúkame Vám na predaj pekný 2-generačný rodinný dom s garážou v obci Szalonna (Maďarsko) - iba 2 km od jazera Rakaca a len necelú hodinu z Košíc či Rožňavy. Nehnuteľnosť je vo výbornom stave, má kompletné IS a navyše je ihneď obyvateľná !

DISPOZÍCIA - ( 4i + 2x kúpeľňa a WC + 2x kuchyňa + 2x špajza + garáž.. ) -  Pred vchodom na horné podlažie domu je zastrešená teraska so schodiskom. Po vstupe sa ocitneme na chodbe, odkiaľ je prístup do 3 izieb, kúpeľne, samostatnej toalety, kuchyne a špajze. Na dolnom podlaží je ešte ďalšia izba s vlastnou kúpeľňou a toaletou, kuchyňa a druhá špajza. Pod domom je navyše aj garáž s dielňou a ešte niekoľkými miestnosťami. 

POPIS - Rodinný dom je vo vynikajúcom a veľmi zachovalom stave, navyše je úplne suchý a nemá ani žiadne praskliny!. Bol postavený v roku 1979 na betónových základoch z kvádrov a kameňa.  Navyše dom prešiel aj určitou rekonštrukciou, pri ktorej bola zväčšená obytná plocha domu o spodné podlažie, čím vznikla druhá samostatná bytová jednotka - v dome teda môžu bývať 2 rodiny nezávisle od seba. Zastavaná plocha domu je 110m2. Podlahová plocha domu je 125m2 (90m2 na hornom podlaží a ďalších 35m2 je dole). Strešná krytina je eternitová. Kúrenie je v dome zabezpečené plynovými gamatkami a pieckami na drevo - dom má 2 komíny. Podlahy v dome: dlažba + v izbách je plávajúca podlaha a pekné zachovalé parkety. Dvere aj okná sú drevené, no v dobrom stave a na oknách sú nainštalované vonkajšie žalúzie.

POZEMOK a IS - Pozemok má rozlohu 1249m2, je úplne rovný, slnečný a je oplotený. Pozemok je vhodný na pestovanie a tiež na chov domácich zvierat - na pozemku nájdeme aj viacero hospodárskych budov určených pre chov rôznych zvierat. Ovocné stromy: slivka, čerešňa, jabloň, hruška a marhuľa. V dome sú zavedené všetky inžinierske siete: plyn, elektrina 240V aj 380V (káble sú medené), dom je napojený na obecný vodovod aj obecnú kanalizáciu. Výhodou sú nízke mesačné náklady na bývanie a v obci je aj dostupnosť pevnej linky, TV a internetového pripojenia.

LOKALITA - Dom je situovaný mimo hlavnej cesty na peknej a tichej ulici s dobrými susedmi navôkol, čo vytvára atmosféru ideálnu pre oddych. Obec Szalonna leží v nádhernom prostredí Národného parku Aggtelek (jaskynný komplex). V blízkosti je obľúbená a vyhľadávaná vodná nádrž Rakaca, ktorá je rajom pre rybárov a to celoročne, no aj kúpanie a rôzne vodné športy sú povolené. V zimných mesiacoch jazero navštevujú korčuliari či dokonca fanúšici ice-boatingu. (Jazero malo pôvodne slúžiť ako zdroj pitnej vody a v súčasnosti sa spúšťa veľký projekt financovaný z eurofondov určený na zveľadenie jazera a rozvoj turizmu v oblasti..) 

V obci Szalonna sa nachádza obchod, pošta, škola, škôlka, detské ihrisko, kostol, pekáreň či autobusová zastávka. V neďalekom meste Szendrő však nájdeme aj čerpaciu stanicu, bankomat, vynikajúcu cukráreň, rôzne obchody, železiarstvo, zdravotné stredisko, políciu, hasičov, športové ihriská, nové detské ihriská a tiež vyhliadkovú vežu! Okolie však ponúka veľké množstvo rôznych aktivít pre každého - možnosť turistiky, cyklistiky, hubárčenia, celoročného rybárčenia, vodných športov, jazdy na koni, ako aj možnosť navštíviť rôzne historické kostoly, hrady, kaštiele, múzeá, jaskyne, za zmienku stojí aj morské oko v Jósvafő a vyhľadávaný zatopený lom s jantárovo modrou vodou v slávnom banskom meste Rudabánya. 

CENA: 43 700€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás mailom non-stop na : info@geminibroker.sk a dohodnite si termín obhliadky online alebo telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 na našej INFO LINKE: + 421 905 177 704

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
150 m2
Úžitková plocha:
150 m2
Plocha pozemku:
1249 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Podlahová plocha:
125 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Zmiešané
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti