Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Szendrő - 3i RD s terasou neďaleko Košíc a Rožňavy - MAĎARSKO

Interné ID: 6118N
Ulica: Szendrő
Obec: Szendrő
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
30 900 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka na predaj 3i rodinný dom v obľúbenom meste Szendrő (Maďarsko) - len 1 hodinu od Rožňavy či Košíc po upravenej ceste, čo umožňuje aj denné dochádzanie. Dom je situovaný mimo hlavnej cesty v krásnom prostredí a s rozmanitými možnosťami v okolí - aj to je istotne jedným z dôvodov, že si mestečko obľúbilo už množstvo Slovákov. Ďalšou výhodou sú aj nízke mesačné náklady za energie.

POPIS
Pozemok má veľkosť 970m2. Dom má cca 110m2 a bol postavený z tehál a váľkov, strešná krytina je škridlová. Vstup do domu vedie cez terasu a v dome sa nachádza: predizba, 3 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s WC a chodba + ešte jedna izba. Kúrenie je v dome zabezpečené pieckami na drevo. Podlahy sú betónové + dlažba + plávajúce podlahy. Vchodové dvere boli vymenené za plastové a niektoré okná sú tiež plastové, ostatné sú drevené (pôvodné) + vonkajšie žalúzie. Dom má všetky IS: je zavedená elektrina, voda - obecný vodovod a je napojený aj na obecnú kanalizáciu a plynová prípojka je na pozemku. Samozrejmosťou v obci je tiež dostupnosť pevnej linky, TV a internetového pripojenia - na výber je viacero poskytovateľov. 

LOKALITA
Mesto má dobrú občiansku vybavenosť: nachádza sa tu železničná a autobusová zastávka, obchody, pošta, čerpacia stanica, banka, bankomat, pekáreň, vynikajúca cukráreň, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, škola, škôlka, múzeá, kostoly, železiarstvo, detské ihriská, športové ihriská, ale aj vyhliadková veža a mnoho ďalších zaujímavostí ! V okolí obce je veľa turistických, ale aj rekreačných príležitostí ako možnosť hubárčenia, cyklistiky, turistiky, jazdy na koni, v blízkosti sa nachádza obľúbená vodná nádrž Rakaca s možnosťou kúpania aj celoročného rybárčenia, zatopený lom s jantárovo modrou vodou v slávnom banskom meste Rudabánya, ďalej tiež rôzne hrady, kostoly, kaštiele, múzeá, jaskyne - je neďaleko Národného parku Aggtelek..

CENA: 30 900€ 

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás mailom non-stop na : info@geminibroker.sk a dohodnite si termín obhliadky online alebo telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 na našej INFO LINKE: + 421 905 177 704 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
130 m2
Úžitková plocha:
110 m2
Plocha pozemku:
1000 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Podlahová plocha:
110 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Zmiešané
Terasa:
áno
Terasa plocha:
10 m2
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti