Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

PERECSE - Perfektne situovaný RD v úchvatnom prostredí neďaleko od Košíc

Interné ID: 6115
Ulica: Perecse
Obec: Perecse
Okres: Encsi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
27 000 €

Popis nehnuteľnosti

Výnimočná ponuka - GEMINIBROKER Vám ponúka sympatický RD v srdci prírody a blízko mesta - obec PERECSE je len 45km od Košíc, čo umožňuje denné dochádzanie. Dom je pripravený na rekonštrukciu, je vhodný na trvalé bývanie a zároveň je ideálny aj na chalupu - obec je úplne nefrekventovaná a dom je situovaný na okraji obce takmer bez susedov !


Do domu vedú 3 vchody a nachádza sa v ňom slnečná predsieň, 2 izby, väčšia miestnosť pre plánovanú kuchyňu, taktiež priestor pre kúpeľňu s toaletou a prechodová miestnosť/chodba. Dom je pripravený na rekonštrukciu, ktorú po dohode môže dokončiť aj majiteľ nehnuteľnosti podľa Vašich požiadaviek. Rodinný dom je celkovo v dobrom stave, bol postavený v 70. - 80. rokoch na kamenných základoch z kvádrov, a zároveň je aj najnovším domom v obci. Strecha je NOVÁ - v minulom roku 2022 bol urobený nový krov aj latovanie, strešná krytina je však pôvodná - škridľová, no je v zachovalom stave a tak výmena nebola vôbec potrebná. Podlahy sú betónové. V dome je kúrenie zabezpečené pieckami na drevo - dom má celkovo až 3 komíny. Výhodou sú veľmi nízke mesačné náklady!! Do domu je zavedená elektrina a tiež je urobené pripojenie na obecný vodovod - vodomerná šachta s vodomerom už sú na pozemku + studňa !! Samozrejmosťou je aj dostupnosť pevnej linky, TV a internetového pripojenia.
Pozemok má rozlohu cca 1347m2, je dostatočne široký, je slnečný a rastú na ňom rôzne ovocné stromy: jabloň, hruška, slivka, dule či orech. Z pozemku je krásny výhľad na okolitú prírodou, je situovaný v nádhernom prostredí, a keďže bezprostredných susedov má len z 1 strany, vytvára pocit úplného súkromia a príjemnú, ničím nerušenú atmosféru ideálnu pre oddych v kruhu najbližších. Malá, no skvostná obec Perecse je úplne bezproblémová, tichá a pokojná dedinka, kde nechodia takmer žiadne autá (neprechodná obec) a má síce len zopár obyvateľov, no sú to veľmi milí a slušní ľudia ! V obci sú už dokonca aj Slováci a jedná sa o výnimočnú ponuku vzhľadom na nízky počet dostupných ponúk v obci !  

CENA: 27 000€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky MAILOM na: info@geminibroker.sk ALEBO na našej INFO-LINKE + 421 905 177 704

Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
80 m2
Úžitková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
1347 m2
Zastavaná plocha:
80 m2
Podlahová plocha:
80 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Krb:
áno
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti