Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Luxusný 4-izbový rodinný dom s balkónom v turistickej časti mesta Szendrő

Interné ID: 6114uN
Ulica: Szendrő
Obec: Szendrő
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
71 100 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka luxusný 4 izbový rodinný dom s balkónom, všetkými IS a kompletnou rekonštrukciou v turistickej časti mesta Szendrő (Maďarsko) - len 1 hodinu od Rožňavy či Košíc po upravenej ceste, čo umožňuje aj denné dochádzanie. Navyše sa nachádza v perfektnom prostredí so skvelými možnosťami, a aj to je určite jedným z dôvodov, že si mestečko obľúbilo už množstvo Slovákov. 

POPIS
Rodinný dom je vo vynikajúcom stave, bol postavený z kvádrov a je po kompletnej rekonštrukcii, počas ktorej bolo urobené nové kúrenie, elektroinštalácia aj vodoinštalácia. Kúrenie je ústredné - radiátormi, zabezpečené kotlom na tuhé palivo (drevo). Všetky vchodové dvere aj okná sú vymenené za plastové + nové vonkajšie žalúzie. Interiérové dvere sú tiež nové (drevené). Stropy - sadrokartón. Steny - stierky + tapety. V celom dome je dlažba, len v 3 izbách je plávajúca podlaha. Strecha je vo výbornom stave, strešná krytina je škridlová + sú 3 komíny, tiež vynikajúci stav.

DISPOZÍCIA
1 balkón, 3i + obrovská obývačka s kuchyňou, 2x kúpeľňa aj WC, kotolňa, 2x chodba, 2x predsieň a schodisko + pred vchodmi sú 2 terasky (hore aj dole)
Rodinný dom je dvojpodlažný, dole sú 2 vchody a na horné poschodie vedie samostatný vchod, pred ktorým je teraska. Po vstupe sa ocitneme na chodbe odkiaľ je prístup do 3 izieb + balkón, väčšej kúpeľne, samostatnej toalety a predsiene so schodiskom vedúce do vstupnej haly na dolnom podlaží, kde sa ďalej nachádza aj kotolňa, chodba, kúpeľňa s toaletou a naozaj priestranná spoločenská miestnosť (obývačka) s kuchyňou.

INŽINIERSKE SIETE
Do domu sú zavedené všetky IS: elektrina, plyn, je napojený na obecný vodovod aj na obecnú kanalizáciu. Samozrejmosťou v obci je aj dostupnosť pevnej linky, TV a internetového pripojenia - na výber je viacero poskytovateľov. Ďalšou výhodou sú aj nízke mesačné náklady.

POZEMOK a LOKALITA
Pozemok má rozlohu 1000m2, je oplotený, slnečný a nachádza sa na ňom ešte jedna väčšia plechová hala. Okolo domu je vybetónovaná plocha a prístup autom je umožnený z dvoch strán. Pozemok je situovaný na pokojnej ulici mimo hlavnej cesty v nádhernom prostredí, ktoré vytvára príjemnú atmosféru ideálnu pre oddych. Navyše poskytuje aj dostatok súkromia, je z neho krásny výhľad a v susedstve žijú milí, slušní ľudia. Mesto Szendrő si obľúbilo už veľa Slovákov, má dobrú občiansku vybavenosť: nachádza sa tu železničná a autobusová zastávka, obchody, pošta, čerpacia stanica, banka, bankomat, pekáreň, vynikajúca cukráreň, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, škola, škôlka, múzeá, kostoly, železiarstvo, detské ihriská, športové ihriská, ale aj vyhliadková veža a mnoho ďalších zaujímavostí !

PROSTREDIE
V okolí obce je veľa turistických, ale aj rekreačných príležitostí ako možnosť hubárčenia, cyklistiky, turistiky, jazdy na koni, v blízkosti sa nachádza obľúbená vodná nádrž Rakaca s možnosťou kúpania aj celoročného rybárčenia, zatopený lom s jantárovo modrou vodou v slávnom banskom meste Rudabánya, ďalej tiež rôzne hrady, kostoly, kaštiele, múzeá, jaskyne - je neďaleko Národného parku Aggtelek (jaskynný komplex), a za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő či múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v obci Szinpetri..

CENA: 71100€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky MAILOM na: info@geminibroker.sk ALEBO na našej INFO-LINKE + 421 915 400 624

Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
150 m2
Úžitková plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
1000 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Podlahová plocha:
150 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
predpríprava
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti