Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Felsőtelekes - 1h od KE vidiecky domček s gánkom a pivnicou

Interné ID: 6060N
Ulica: Felsőtelekes
Obec: Felsőtelekes
Okres: Kazincbarcikai
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
13 500 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka pekný domček v nádhernom a pokojnom prostredí obľúbenej obce Felsőtelekes v Maďarsku. Od Košíc je obec vzdialená len hodinu cesty autom po dobrej ceste. Od hraničného prechodu Domica je vzdialená len 24km a 33km od Turňa nad Bodvou/Hosťovce. Prostredie poskytuje ideálne podmienky pre relax a oddych potrebný na načerpanie nových síl v tomto uponáhľanom svete, zároveň však v okolí ponúka množstvo turistických a rekreačných príležitostí.

POZEMOK
Pozemok má veľkosť cca 1000m2, je dostatočne široký, slnečný a poskytuje dostatok súkromia a pokoja. Pozemok smeruje do poľa a je z neho pekný výhľad, navyše je vhodný aj na pestovanie.

KONŠTRUKCIA
Rodinný dom bol postavený z najlepšieho a najekologickejšieho stavebného materiálu - z vaľkov, ktoré majú celý rad prospešných vlastností, najmä však tie termo-izolačné, vďaka čomu sa opäť vracajú do môdy aj v modernom stavebníctve. Strecha je škridlová, nezateká.

DISPOZÍCIA
Dom má 3 vchody. Pozdĺž domu sa tiahne terasa a vo vnútri sa nachádza kuchyňa, 2 izby a kúpeľňa s WC. Pri dome je aj kamenná pivnica. 

POPIS
Dom je v pôvodnom, no dobrom stav - je suchý a nie je popraskaný. Elektrické káble boli vymenené za medené. Steny - stierky. Podlahy sú betónové + dlažba. Exteriérové dvere sú bezpečnostné. Stropy - drevené trámy/gerendy. Vykurovanie je v dome zabezpečené pieckami na drevo. Vodu zohrieva elektrický bojler.

INŽINIERSKE SIETE
V dome je zavedená elektrina, plynová prípojka je už na pozemku, ja napojený aj na obecnú kanalizáciu a voda je zo studne, avšak je možné sa pripojiť na obený vodovod (prípojka je pred domom). 

LOKALITA
Nehnuteľnosť je dobre situovaná v pokojnej a len málo frekventovanej obci, mimo hlavnej cesty, čo znamená tiché prostredie a ničím nerušené dni. Navyše je obec Felsőtelekes obklopená prekrásnou prírodou navôkol a vyviera v nej veľmi zdravý prameň s pitnou vodou. V obci je aj autobusová zastávka, obchod, kostol, múzeum, pizzéria, kaviareň, pošta, zdravotné stredisko, basketbalové ihrisko, ihrisko určené pre fitness...

OKOLIE
V okolí obce nájdeme napr. obľúbené jazero Rakaca vhodné na rybárčenie ale aj plávanie, v susednej obci Rudabánya je zatopený lom s jantárovo modrou vodou a ešte mnoho iných zaujímavostí a turistických, cyklistických či rekreačných príležitostí (hubárčenie, jazda na koni, rôzne múzeá, hrady, kostoly, výhliadková veža, Národný park Aggtelek - jaskynný komplex, morské oko v obci Jósvafő a ešte ooveľa viac.....).

CENA 13 500€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 915 400 624     ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
85 m2
Úžitková plocha:
85 m2
Plocha pozemku:
1000 m2
Zastavaná plocha:
85 m2
Podlahová plocha:
72 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa
Krb:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
iné
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti