Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Szögliget - len 50 km od Košíc - veľký RD v úžasnom prostredí

Interné ID: 6058
Ulica: Szögliget
Obec: Szögliget
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
39 900 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka pekný rodinný dom s dvomi podlažiami v pokojnej a nádhernej obci Szögliget v srdci prírody len 50 minút od Košíc, po rovnej a dobrej ceste. 

POZEMOK
Pozemok s dvoma prístupovými cestami je úplne rovinatý, veľký 1140m2 a rastie na ňom niekoľko stromov: slivka, orech a hrozno.

KONŠTRUKCIA
Rodinný dom bol postavený v roku 1969 z červených tehál a základy sú z kameňa. Strecha je škridľová a je v dobrom stave, bolo vymenené latovanie. 

DISPOZÍCIA
Dolné podlažie pozostáva zo 4 miestností ktoré sú priechodné a do 3 miestností vedie samostatný vchod. Ďalší vchod vedie do samostatnej 5tej miestnosti. Celá táto časť je bezbariérová. Na horné podlažie vedie samostatný vchod a nachádzajú sa tam 2 izby, predsieň, predizba z ktorej sa dá urobiť kuchyňa a komora, kde by mohla byť kúpeľňa. Na konci domu je ešte veľká garáž s využiteľným miestom v podkrovnej časti. 

POPIS
Dom  je vo veľmi dobrom stave, nemá žiadne praskliny a je úplne suchý.V izbách na hornom podlaží sú veľmi zachovalé pekné drevené podlahy, v ostatných miestnostiach je betón a dlažba. Na dolnom podlaží sú podlahy betónové. Vykurovanie je v dome zabezpečené plynovými gamatkami a pieckami na tuhé palivo. 

INŽINIERSKE SIETE
Všetky inžinierske siete sú k dispozícii, v dome je zavedený plyn, elektrina, voda je zo studne (je pitná) no na pozemku už sú vodovodné hodiny aj prípojka na obecnú kanalizáciu. 

LOKALITA
Szogliget je krásna a pokojná obec, je málo frekventovaná a nachádza sa v nádhernom prostredí blízko Národného parku Aggtelek. V obci sa nachádzajú obchody, pošta, kostol, autobusová zastávka, ale aj hrad Szádvár. Je však blízko obce Bódvaszilas, kde je kompletná občianska vybavenosť: rôzne obchody, bankomat, čerpacia stanica, železničná stanica, škola, škôlka, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekáreň…

PROSTREDIE
V okolí sú rôzne turistické, cyklistické ale aj rekreačné príležitosti ako napríklad obľúbené jazero Rakaca ktoré využívajú najmä rybári, no kúpanie a rôzne vodné športy sú povolené, zatopený lom s jantárovo modrou vodou v slávnom banskom meste Rudabánya, vyhliadková veža v Szendrő, za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő a múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v obci Szinpetri a mnoho ďalších ako rôzne jaskyne, hrady, múzeá, či dokonca hubárčenie, jazda na koni atď..

CENA: 39 900€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 905 177 704     ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
180 m2
Úžitková plocha:
180 m2
Plocha pozemku:
1140 m2
Zastavaná plocha:
140 m2
Podlahová plocha:
150 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
6
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Krb:
predpríprava
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
iné
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti