Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Szendrő - skvelý 3i RD v peknej lokalite od GEMINIBROKER

Interné ID: 6038u?
Ulica: Szendrő
Obec: Szendrő
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
50 600 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka pekný 3i rodinný dom v obci Szendrő. Plocha pozemku je 1198m2. V dome sa nachádzajú 3izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, samostatné WC, komora, chodba a pred hlavným vchodom je terasa. Zadný vchod vedie na záhradu, kde sa nachádza altánok, miesto pre posedenie a tiež hospodárska budova pre chov zvierat a údiareň. Pod domom je pivnica, ktorú tvoria 2 miestnosti + je tam zavedená elektrina aj voda. Vykurovanie je v dome zabezpečené plynovými gamatkami a pieckou (dom má až 3 komíny). Podlahy: betón + dlažba. Dvere a okná sú drevené vo výbornom stave. Všetky inžinierske siete sú do domu zavedené: obecná voda, elektrina, plyn a je napojený aj na verejnú kanalizáciu. Dom bol postavený z tehál a strecha je škridlová - vo výbornom stave. Zariadenie je možné odkúpiť. Pozemok je slnečný, obklopený prírodou, lesom a je z neho krásny výhľad, poskytuje súkromie a je vhodný pre oddych. Navyše sa nachádza pod známou výhliadkovou vežou v Szendrő - cca 10minút chôdze. Ovocné stromy: čerešňa, jabloň, hruška, marhule, hrozno.. Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej, pokojnej a tichej časti obce mimo hlavnej cesty a od Košíc je vzdialená necelých 70km, po rovnej a dobrej ceste, čiže cesta autom môže trvať len 1 hodinu. Od hraničného priechodu Hosťovce/Turňa nad Bodvou je mesto Szendrő vzdialené necelých 30km. 

LOKALITA - Mesto má dobrú občiansku vybavenosť: nachádza sa tu železničná a autobusová zastávka, obchody, pošta, čerpacia stanica, banka, bankomat, pekáreň, vynikajúca cukráreň, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, škola, škôlka, múzeá, kostoly, železiarstvo, detské ihriská, športové ihriská, ale aj vyhliadková veža a mnoho ďalších zaujímavostí ! V okolí obce je veľa turistických, ale aj rekreačných príležitostí ako možnosť hubárčenia, cyklistiky, turistiky, jazdy na koni, v blízkosti sa nachádza obľúbená vodná nádrž Rakaca s možnosťou kúpania aj celoročného rybárčenia, zatopený lom s jantárovo modrou vodou v slávnom banskom meste Rudabánya, ďalej tiež rôzne hrady, kostoly, kaštiele, múzeá, jaskyne - je neďaleko Národného parku Aggtelek (jaskynný komplex), za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő či múzeum s najväčšou knihou na svete v obci Szinpetri.

CENA: 50 600 €

Mesto Szendrő má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu škola, škôlka, pošta, kostoly, obchody, železiarstvo, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, bankomat, čerpacia stanica, pekáreň, cukráreň, nové detské ihrisko, ale aj výhliadková veža, múzeum modrotlače, kaštieľ Csákyovcov, či priestory pre organizovanie väčších podujatí s rybníkom a mnoho ďalších zaujímavostí. V okolí obce sú tiež rôzne turistické, ale aj rekreačné príležitosti - neďaleko sa nachádza obľúbená vodná nádrž Rakaca s možnosťou kúpania aj rybárčenia, zatopený lom s jantárovo modrou vodou a zaujímavé múzeá vhodné aj pre deti v slávnom banskom meste Rudabánya, jaskynný komplex Aggtelek a za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő a múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v obci Szinpetri. Športovcov poteší basketbalové, tenisové, prípadne futbalové ihrisko a rôzne turistické chodníčky a cyklotrasy. 

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky MAILOM nonstop na: info@geminibroker.sk ALEBO na našej INFO-LINKE + 421 915 400 624

Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
100 m2
Úžitková plocha:
90 m2
Plocha pozemku:
1198 m2
Zastavaná plocha:
90 m2
Podlahová plocha:
90 m2
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
30 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti