Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Szendrő - 3i gazdovský dom v dobrom stave - GEMINIBROKER

Interné ID: 6014u?
Ulica: Szendrő
Obec: Szendrő
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
25 900 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka príjemný 3i rodinný dom v meste Szendrő, len 1 hodinu od Košíc. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má rozlohu 76m2 a je umiestnený na pozemku s veľkosťou 1024m2. V dome sa nachádzajú 3izby, kuchyňa s jedálňou, špajza a kúpeľňa s vaňou a WC. Pred domom je sympatická terasa s vchodom rovno do kuchyne. Za domom je hospodárska miestnosť s pivnicou a vedľa je ešte jedna hospodárska budova vhodná pre chov zvierat či skladovanie. Podlahy v dome sú betón + dlažba + plávajúca. Steny - stierky. Okná sú plastové a drevené a dvere sú drevené, v dobrom stave. Kúrenie je v dome zabezpečené pomocou piecok (komíny). Voda je ohrievaná elektrickým bojlerom. Dom bol postavený z kombinácie tehál a válkov, ktoré majú veľmi dobré izolačné vlastnosti a sú ekologické. Steny majú hrúbku až 50cm. Dom je suchý a nie je popraskaný. Strecha je škridlová a tiež je vo veľmi dobrom stave. Inžinierske siete: voda zo studne, no je urobená predpríprava na zavedenie vody z obce - šachta je a zároveň je dom už napojený na obecnú kanalizáciu. Elektrina je v dome urobená nanovo - medené káble. Plynová prípojka je pred domom. Na pozemok je možné sa dostať z dvoch strán a nachádza sa na ňom približne 17 ovocných stromčekov (slivka, višňa, hrozno, orech,...). Dom je situovaný v peknom prostredí, ideálny pre chatku (vodná nádrž je vzdialená len 7km), ale je vhodný aj na trvalé bývanie a v susedstve už sú aj Slováci. 

CENA: 25 900 €

Mesto Szendrő má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu škola, škôlka, pošta, kostoly, obchody, železiarstvo, bankomat, čerpacia stanica, pekáreň, cukráreň, detské ihrisko, výhliadková veža. Neďaleko obce sa nachádza obľúbená vodná nádrž Rakaca či zatopený lom v Rudabányi a mnoho ďalších turistických možností. Szendrő je od Košíc vzdialené necelých 70km, po rovnej a dobrej ceste, čiže cesta autom môže trvať len 1 hodinu. Od hraničného priechodu Hosťovce/Turňa nad Bodvou je mesto Szendrő vzdialené necelých 30km. 

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 905 177 704     ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
100 m2
Úžitková plocha:
100 m2
Plocha pozemku:
1024 m2
Zastavaná plocha:
76 m2
Podlahová plocha:
100 m2
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa
Krb:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Zmiešané
Terasa:
áno
Terasa plocha:
13 m2
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti