Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Rudabánya - 4i RD s balkónom a 2 garážami len 23km od hraníc

Interné ID: 6077N
Ulica: Rudabánya
Obec: Rudabánya
Okres: Kazincbarcikai
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
46 600 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj ihneď obyvateľný 2-podlažný rodinný dom s balkónom a garážou v meste Rudabánya. Od Rožňavy je vzdialený 50 min jazdy a od Košíc je vzdialený 80km cez hraničný priechod Turňa nad Bodvou/Hosťovce po dobrej ceste. Od hraničného priechodu Domica je vzdialená 23km. Mestečko Rudabánya má bohatú históriu, patrí k najstarším banským mestám Európy, preslávilo sa najmä ťažbou železnej rudy, následkom čoho tu vzniklo krásne jazero modrozelenej farby s hĺbkou až 60m a tým je zároveň v súčasnosti aj najhlbším jazerom Maďarska.

KONŠTRUKCIA
Kvalitný 2-podlažný rodinný dom so zastavateľným podkrovím bol postavený v roku 1980 na betónových základoch z kvádrov a je vo veľmi dobrom stave. Strecha je eternitová a je v dobrom stave, nezateká + sú 3 komíny. 

DISPOZÍCIA
Spolu sú v RD 4 izby, predizba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, 2x WC, prechodová miestnosť, chodba so schodiskom a garáž. 
Na hornom podlaží sú 3 izby - jedna je s balkónom, predizba, kúpeľňa a oddelené WC. Na dolnom podlaží je jedna izba, priestranná kuchyňa so špajzou, samostatné WC, miestnosť - komora s prístupom do záhrady, chodba s pekným schodiskom a veľká garáž.  Za domom je vínna pivnica, ešte jedna garáž a prístrešok + hosp. stavba slúžiaca na chov zvierat.

POPIS
Podlahy sú: betón + dlažba + pekné zachovalé parkety. Steny - stierky. Vykurovanie v dome je zabezpečené plynovými gamatkami + vďaka komínom je možnosť kúriť aj pieckami na drevo. Vodu ohrieva elektrický bojler. 

INŽINIERSKE SIETE
V dome sú zavedené všetky IS: elektrina, plyn, obecná voda a kanalizácia. 

POZEMOK
Pozemok je úplne rovný, slnečný, oplotený a má veľkosť 575m2. Je vhodný na pestovanie aj chov domácich zvierat. Poskytuje dostatok súkromia a rastie na ňom aj niekoľko ovocných stromov: slivka, marhuľa, hrozno, orech či maliny.

LOKALITA
Nehnuteľnosť je umiestnená mimo hlavnej cesty na peknej a pokojnej ulici. V obci sa nachádzajú obchody, pizzéria, škola, škôlka, pošta, kostoly, múzeá, polícia a hlavne množstvo turistických atrakcií ako sú výhliadkové miesta v okolí veľmi obľúbeného zatopeného lomu. Je tu aj možnosť pozrieť sa na miesto, kde sa našli 10 miliónov rokov staré pozostatky ľudoopa - Rudapithecus hungaricus. Tieto pozostatky sú vystavené v Rudaparku, ktorý ponúka okrem expozície aj herňu pre deti či paleontologický sochársky park so zvieratkami alebo pieskovisko s napodobeninami kostí. Vedľa parku sú 2 tenisové kurty, určené aj pre rekreačných športovcov a k dispozícii je toho ešte omnoho viac.

PROSTREDIE
Blízko je tiež obľúbené jazero Rakaca vhodné na rybárčenie a plávanie a ešte mnoho iných zaujímavostí a turistických, cyklistických a rekreačných príležitostí navôkol (hubárčenie, jazda na koni, rôzne múzeá, hrady, kaštieľ v Edelényi, vyhliadková veža, Národný park Aggtelek - jaskynný komplex, morské oko v obci Jósvafő.....).  V susednej obci je veľmi zdravý vyvierajúci prameň.

CENA: 46600€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 915 400 624     ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
250 m2
Úžitková plocha:
250 m2
Plocha pozemku:
575 m2
Zastavaná plocha:
150 m2
Podlahová plocha:
200 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Plocha balkóna:
8 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
predpríprava
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti