Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Szögliget - veľký RD/penzión blízko Košíc v krásnom prostredí

Interné ID: 6044
Ulica: Szögliget
Obec: Szögliget
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
37 900 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka veľký 2-podlažný rodinný dom s šikovne riešenou dispozíciou. Podľa potreby je možné z neho urobiť dvojgeneračný dom s 3 izbami, kuchyňou, kúpeľňou, WC a predizbou na každom podlaží + kotolňa, no možností je viac. Pôvodným plánom majiteľov bolo postaviť penzión, ktorý by slúžil na prenajímanie - podnikanie (plány vedia poskytnúť). Rodinný dom sa nachádza v pokojnej, nádhernej obci Szögliget v srdci prírody len 50minút od Košíc, po rovnej a dobrej ceste. Od hraničného priechodu Turňa nad Bodvou/Hosťovce je vzdialená 18km. V blízkosti je národný park a mnoho turistických a rekreačných možností, jedná sa o veľmi príjemnú a vyhľadávanú oblasť. 

Obytná plocha domu je 240m2 a plocha pozemku je niečo cez 1200m2. V dome na dolnom podlaží sa nachádza predizba s miestom pre schodisko a ďalších 5 miestností. Na hornom podlaží sa nachádza taktiež predizba s balkónom, 4 izby, miesto pre kúpeľňu a samostatné WC. V jednej z miestností je komora/šatník, odkiaľ je prístup na strechu. Podkrovie je dokonca možné zastavať a získať tak ďalší obytný priestor. Jedna samostatná miestnosť, ktorá by mohla slúžiť ako izba či kotolňa má samostatný vchod zo zadnej strany domu, je dostatočne priestranná a je neprechodná. Stavba bola postavená pred 15 rokmi z kvádrov a tehál na betónovom základe. Strecha je škridľová. Dom ako aj strecha sú vo výbornom stave. Okná - drevené s dvojsklom (majiteľ dodá chýbajúce sklá). Kúrenie v dome je možné pieckami/krbom, pretože takmer v každej miestnosti je komín, prípadne je možné pridať ďalší typ vykurovania pri dokončení podľa vlastného uváženia. 

Inžinierske siete: Elektrina v dome je už pripravená - všade sú použité medené káble a stačí už len požiadať o pripojenie, obecná voda - na pozemku sú vodovodné hodiny aj pripojenie na obecnú kanalizáciu. Plynová prípojka je taktiež na pozemku. 

Na pozemok je prístup z dvoch strán, je slnečný, úplne rovinatý, je obklopený prírodou a poskytuje súkromie pre oddych a relax. Záhradkári tiež prídu na svoje, pôda je vhodná na záhradkárčenie či pestovanie ovocia a zeleniny. Nehnuteľnosť sa nachádza mimo hlavnej cesty v pokojnej a tichej uličke s krásnym protredím a dobrými susedmi navôkol, medzi ktorými sa nájdu aj Slováci. 

Cena 37 900€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 905 177 704     ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Celková plocha:
240 m2
Úžitková plocha:
240 m2
Plocha pozemku:
1200 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Podlahová plocha:
240 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
9
Plocha balkóna:
10 m2
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
predpríprava
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti