Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Krásny zrekonštruovaný 4i RD v Szendrő - Maďarsko

Interné ID: 1008u
Obec: Szendrő
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
56 900 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka krásny priestranný rodinný dom v obľúbenom meste Szendrő. Nachádza sa na pozemku veľkom cca 700m2, situovanom v tichej a peknej časti mesta. Pred domom je pekná drevená brána a tiež elektrická brána pre auto. Do domu vedú dva vchody - jeden vchod vedie cez terasu do kuchyne a druhý, hlavný vchod vedie na chodbu. Na dolnom podlaží sa nachádza chodba s veľkou slnečnou obývačkou, kuchyňa, špajza a kúpeľňa s WC. Pekným dreveným schodiskom pod ktorým je vytvorený šatník sa dostaneme na horné podlažie. Tam sa nachádzajú 3 izby, kúpeľňa s práčovňou a oddelené WC. Z dvoch izieb je vstup na balkón a na druhý balkón je vstup z chodby. Z veľkej terasy je vstup do letnej kuchyne, kde je prívod vody aj radiátor. Dom bol postavený z tehál a v roku 2020 prešiel rekonštrukciou. Objekt bol zateplený 10cm polystyrénu. Boli vymenené takmer všetky okná aj dvere za plastové. Bola urobená nová elektroinštalácia (medené káble) a vodoinštalácia. Kúrenie je v dome ústredné - radiátory (plynový kotol) a zároveň je v každej izbe aj klimatizácia (s možnosťou ohrevu). V dome sú zavedené všetky IS: obecná voda + studňa na pozemku, elektrina, plyn aj obecná kanalizácia. Nehnuteľnosť sa rozprestiera v príjemnej a kľudnej časti obce a je situovaná tak, že poskytuje dostatok súkromia a pekný výhľad. Nehnuteľnosť sa nachádza mimo hlavnej cesty s dobrými susedmi navôkol. V blízkosti sú tiež policajti a hasiči. Navyše obec je od Košíc vzdialená necelých 70km, po rovnej a dobrej ceste, čiže cesta autom môže trvať len 1 hodinu - to umožňuje aj denné dochádzanie. Od hraničného priechodu Hosťovce/Turňa nad Bodvou je mesto Szendrő vzdialené necelých 30km. 

Mesto Szendrő má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu škola, škôlka, pošta, kostoly, obchody, železiarstvo, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, bankomat, čerpacia stanica, pekáreň, cukráreň, nové detská ihriská, ale aj výhliadková veža, či múzeum modrotlače a mnoho ďalších zaujímavostí. V okolí obce sú tiež rôzne turistické, ale aj rekreačné príležitosti - neďaleko sa nachádza obľúbená vodná nádrž Rakaca s možnosťou kúpania aj rybárčenia, zatopený lom s jantárovo modrou vodou a zaujímavé múzeá vhodné aj pre deti v slávnom banskom meste Rudabánya, jaskynný komplex Aggtelek, prírodný prameň vo Felsőtelekes a za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő a múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v obci Szinpetri. Športovcov poteší basketbalové, tenisové, prípadne futbalové ihrisko a rôzne turistické chodníčky a cyklotrasy. 

CENA: 56 900 €

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás mailom non-stop na : info@geminibroker.sk a dohodnite si termín obhliadky online alebo telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 na našej INFO LINKE: + 421 915 400 624

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
240 m2
Úžitková plocha:
240 m2
Plocha pozemku:
700 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Podlahová plocha:
240 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Balkón:
áno - 2
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
25 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti