Používame cookies

Используя этот веб-сайт, вы соглашаетесь на использование файлов cookie, которые помогают нам предоставлять более качественные услуги. Больше информации

 

Szuhogy - 1h od KE - krásny RD po rekonštrukcii s veľkým pozemkom

Внутреннее "ID": 6067N
Улица: Szuhogy
Населенный пункт: Szuhogy
Район: Edelényi
Край: Borsod-Abaúj-Zemplén
Вид: Дома
Тип: распродажа
Тип дома: Семейный дом
71 600 €

Описание недвижимости

GEMINIBROKER Vám ponúka nádherný rodinný dom po rekonštrukcii s veľkým pozemkom, garážou a pivnicou v obci Szuhogy. Je situovaný v peknom a veľmi príjemnom prostredí obce a samotný dom má veľmi dobrú pozitívnu energiu. Je ideálny pre pokojné chvíle s najbližšími a zároveň okolie poskytuje aj mnohé turistické a iné príležitosti. Od Košíc je obec vzdialená len hodinu cesty autom po dobrej a málo frekventovanej ceste. Od hraničného prechodu Domica je vzdialená len 30km a 35km od prechodu Turňa nad Bodvou/Hosťovce.

POZEMOK
Pozemok má veľkosť približne 3000m2, je slnečný, oplotený a posytuje dostatok súkromia. Je pekne udržiavaný a je vhodný na pestovanie a chov. Na pozemku rastie aj niekoľko ovocných stromov: rôzne jablone, slivky, višne, dule, hrušky, marhule, veľa hrozna - odroda Concordia a 3 orechy.

KONŠTRUKCIA
Dom bol postavený v roku 1975 na betónových základoch z kvádrov. Strecha je škridlová a je v dobrom stave.

DISPOZÍCIA
Rodinný dom má dva vchody, pred jedným je sympatická teraska a vnútri domu sa nacházajú  4 izby, kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa s vaňou a WC a chodba. Tretí vchod vedie do kotolne a špajze. Na konci domu je garáž. Na pozemku je niekoľko hospodárskych budov slúžiacich na chov zvierat či skladovanie, údiareň, vonkajšie WC a vedľa stojí samostatná letná kuchyňa s pivnicou, ktorú tvoria 2 miestnosti.

POPIS
Dom je po rekonštrukcii, je vo vynikajúcom stave a celkovo pôsobí veľmi udržiavaným dojmom a vytvára príjemnú atmosféru. Okná aj dvere sú vymené za plastové. Steny - stierky. Podlahy sú parkety, dlažba a plávajúca podlaha. Vykurovanie je v dome zabezpečené radiátormi - k dispozícii je plynový kotol a tiež kotol na tuhé palivo. Dom má spolu 4 komíny (2 sú pod strechou - stačí dostavať).

INŽINIERSKE SIETE
V dome sú zavedené všetky IS: elektrina (rozvody boli vymenené za medené), plyn, obecná voda aj kanalizácia. Na pozemku je aj studňa ktorá je spoločná so susedom. 

LOKALITA A OKOLIE
Nehnuteľnosť je dobre situovaná v pokojnom a veľmi príjemnom prostredí mimo hlavnej cesty. V obci Szuhogy sa nachádzajú obchody, pošta, autobusová zastávka, futbalové ihrisko.. Je však blízko mesta Szendrő či Rudabánya, kde je dobrá občianska vybavenosť rôzne obchody, čerpacia stanica, vynikajúca cukráreň, pekáreň, pizza, železiarstvo, škola, škôlka, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekáreň, polícia, hasiči. Vďaka fitness, tenisovému či basketbalovému ihrisku si na svoje prídu aj športovci. V susednej obci je veľmi zdravý vyvierajúci prameň, blízko je tiež obľúbené jazero Rakaca vhodné na rybárčenie a plávanie. V obci Rudabánya je zatopený lom s jantárovo modrou vodou a ešte mnoho iných zaujímavostí a turistických, cyklistických a rekreačných príležitostí navôkol (hubárčenie, jazda na koni, rôzne múzeá, hrady, kaštieľ v Edelényi, vyhliadková veža, Národný park Aggtelek - jaskynný komplex, morské oko v obci Jósvafő.....).

CENA: 71600€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 915 400 624     ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk

Свойства

Положение дел:
активный
Право собственности:
лично
Состояние:
полностью переделан
Общая площадь:
150 m2
Полезная площадь:
150 m2
Площадь земельного участка:
3000 m2
Площадь застройки:
150 m2
Площадь пола:
100 m2
Количество комнат:
4
Ванная комната:
ванна
Количество санузлов:
1
Кабельное телевидение:
да
Эл. Напряжение:
230V
Стоянка:
да
Воды:
колодец и водоснабжение
Камин:
да
Гараж:
да - 1
Инженерные сети:
да
Канализация:
Общественная канализация
Газ:
да
Интернет:
да - кабельная разводка
Материал:
Ytong
Терраса:
да - 1
Обогрев:
собственный
Паб:
да

Смореть на карте

Маклер

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Будем рады проконсультировать вас