Používame cookies

Используя этот веб-сайт, вы соглашаетесь на использование файлов cookie, которые помогают нам предоставлять более качественные услуги. Больше информации

 

Szendrő - RD po rekonštrukcii len 1h od KE - Ihneď obyvateľný

Внутреннее "ID": 6061N
Улица: Szendro
Населенный пункт: Szendrő
Район: Edelényi
Край: Borsod-Abaúj-Zemplén
Вид: Дома
Тип: распродажа
Тип дома: Семейный дом
50 000 €

Описание недвижимости

GEMINIBROKER Vám ponúka 3i rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii v meste Szendrő - len 1hodinu od Košíc po rovnej a dobrej ceste ! Výhodou nehnuteľnosti je, že dom je ihneď obyvateľný, zariadenie môže ostať po dohode, navyše v okolí sú veľmi dobrí susedia a mesačné náklady sú extrémne nízke - klimatizácia (slúžiaca na chladenie ale aj kúrenie) bola nainštalovaná s úradným povolením, vďaka čomu je cena za elektrinu zlacnená o 50% oproti bežnej cene ! To znamená, že náklady na vykurovanie sú lacné dokonca aj pri dnešných cenách energií. Zariadenie v cene zahrnuté nie je, avšak po dohode je možné výhodne odkúpiť kompletné vybavenie domu vrátane nových elektrospotrebičov !

KONŠTRUKCIA
Rodinný dom bol postavený na kamenných základoch z kombinácie tehál a vaľkov - najekologickejšieho materiálu s vynikajúcimi termo-izolačnými vlastnosťami. Dom je navyše aj zateplený (7-10cm polystyrén) a je úplne suchý a bez prasklín. Strecha je škridlová a je vo veľmi dobrom stave.

DISPOZÍCIA
Pozdĺž domu je príjemná teraska, kde sa nachádza vchod - ním sa dostaneme do kuchyne s jedálňou a odtiaľ do 3 izieb, kúpeľne a samostatného WC. Na konci domu je ešte jedna miestnosť so samostatným vchodom, ktorú je možné prerobiť na obytnú časť (potrebný materiál je už zakúpený a je zahrnutý v cene).

POPIS
Rodinný dom si prešiel v minulom roku rekonštrukciou a je vo výbornom stave. Boli nainštalované 4ks klimatizácie, ktoré slúžia na chladenie a v zime na ohrev vzduchu. Elektrické vedenie bolo vymenené za medené. Steny - stierky. Dvere a okná sú nové, plastové. Interiérové dvere sú taktiež nové - drevené. Podlahy sú dlažba a plávajúca podlaha. Vykurovanie v dome fungovalo pôvodne pomocou radiátorov, ktoré sú stále v dome, no v prípade potreby je potrebné zabezpečiť nový kotol, prípadne je možné kúriť aj pieckou na drevo. Vodu zohrieva elektrický bojler. 

INŽINIERSKE SIETE
Dom disponuje všetkými IS: je napojený na plyn, elektrinu, obecnú kanalizáciu. Voda je zo studne (čerpadlo) avšak pred domom je prípojka na verejný vodovod. 

POZEMOK 
Pozemok má rozlohu 1400m2 a je úplne rovný, slnečný a oplotený.   

LOKALITA
Dom je situovaný v príjemnom a peknom prostredí mimo hlavnej cesty v bezproblémovej a tichej ulici. Mesto Szendrő má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu železničná a autobusová zastávka, obchody, pošta, čerpacia stanica, bankomat, pekáreň, vynikajúca cukráreň, lekáreň, zdravotné stredisko, polícia, hasiči, škola, škôlka, kostoly, železiarstvo, nové detské ihrisko, ale aj vyhliadková veža a mnoho ďalších zaujímavostí. 

OKOLIE
V okolí obce je veľké množstvo rôznych turistických, ale aj rekreačných príležitostí - neďaleko sa nachádza obľúbená vodná nádrž Rakaca s možnosťou kúpania aj rybárčenia, zatopený lom s jantárovo modrou vodou a zaujímavé múzeá vhodné aj pre deti v slávnom banskom meste Rudabánya, jaskynný komplex Aggtelek, kláštorný komplex v malebnej obci Martonyi a za zmienku stojí aj morské oko v obci Jósvafő a múzeum s vystavenou najväčšou knihou na svete v obci Szinpetri. Športovcov poteší basketbalové, tenisové, prípadne futbalové ihrisko a rôzne turistické chodníčky, cyklotrasy, možnosť hubárčenia či jazdy na koni a mnoho ďalších


CENA: 50 000€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 915 400 624     ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk

Свойства

Положение дел:
активный
Право собственности:
лично
Состояние:
полностью переделан
Общая площадь:
125 m2
Полезная площадь:
115 m2
Площадь земельного участка:
1400 m2
Площадь застройки:
125 m2
Площадь пола:
90 m2
Количество этажей:
1
Количество комнат:
3
Ванная комната:
душевая кабина
Количество санузлов:
1
Кондиционирование воздуха:
да
Кабельное телевидение:
да
Эл. Напряжение:
230V
Стоянка:
да
Воды:
колодец
Камин:
да
Оборудование:
меблированный
Инженерные сети:
да
Канализация:
Общественная канализация
Газ:
да
Интернет:
да - кабельная разводка
Материал:
кирпич
Изолированный объект:
да
Терраса:
да
Обогрев:
собственное - твердое топливо

Смореть на карте

Маклер

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Будем рады проконсультировать вас